Lezing: Het Aquariustijdperk en de terugkeer van de Goddelijke Moeder

Missing Event Data
Door lang geleden gemaakt planetair karma is het Heilige Vuur van de Moeder verzegeld in het basischakra van ieder mens en kan niet opstijgen naar het hart, waar het zich zou moeten verenigen met het Vaderlicht vanuit het kruinchakra, om het Christus bewustzijn voort te brengen. Vele avatars hebben sindsdien het pad gevonden om dit Vuur van de Moeder te bevrijden en zij hebben hun hemelvaart gemaakt. Hoe kunnen wij in hun voetstappen treden?

De technieken van ‘how to’ vinden we in wat ‘de Heilige Wetenschap van de Moeder’ wordt genoemd. Alle leringen die de opgevaren meesters ons hebben gegeven, is de Heilige Wetenschap van de Moeder.

God, als de hoogste bron, heeft bevolen dat het Gouden Tijdperk op aarde moet komen bij het aanbreken van het Aquariustijdperk en daarvoor hebben we de Moeder en haar Heilige Wetenschap nodig.

Maar in de archieven van de Almachtige God staat het precieze aantal vermeld van degenen op aarde die gezworen hebben zich tot het uiterste te verzetten tegen de Almachtige God tot aan het einde van hun eigen beperkte bestemming. Weet u dat er een zo intense eed bestaat die afgelegd is door miljoenen op aarde om nooit en nooit de knie te buigen voor de Almachtige God?

Kom naar de lezing en laat je inspireren over de stappen die je zelf kunt zetten naar een leven in het licht. Krijg inzicht in de werking van innerlijke en externe krachten en hoe karma jouw leven heeft beïnvloed. We gaan er een mooie en bezielende middag van maken!


Datum: Zaterdag 13 juni
Locatie: Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam
Tijdstip: 14:00 – 16:30 uur incl een pauze
Vergoeding: met reservering €10 p.p. en aan de deur €15
Aanmelden lezing: De reservering kun je boeken via de site.
Voor vragen mailen naar:  contact@SummitLighthouse.nl.
Aanmelden kan ook via agenda: Klik hier

The Summit Lighthouse Holland

Keeper of the Flame

T Uneputty