Lezing: De wet van liefde: karma en gezondheid

zat25apr19:0021:00Event voorbijLezing: De wet van liefde: karma en gezondheid19:00 - 21:00

Het woord karma is een algemeen begrip geworden. Maar niet iedereen weet wat het werkelijk betekent of hoe we ermee om moeten gaan. Deze verhelderende lezing helpt om inzicht te krijgen in wat karma werkelijk is en hoe je karmische omstandigheden om kunt zetten in geweldige kansen. Je ontdekt waarom karma de wet van liefde is.

Aan de hand van de leringen van de Opgevaren Meesters wordt de sluier over de wet van karma en reïncarnatie opgelicht. Waargebeurde verhalen van mensen laten de werking van karma zien, waardoor je inzicht krijgt in je eigen situatie en wat je hier zelf aan kunt doen. Dit helpt om je leven nog meer in eigen handen te nemen en je spirituele groei te bevorderen.

Het mysterie van je ware spirituele identiteit wordt onthuld en met het toepassen van de spirituele technieken die we in deze lezing aanreiken, kan je je karma transformeren. Ontmoet de Opgevaren Meester Saint Germain met zijn gift van de Violette Vlam en Moeder Maria die ons de genezende gedachtevorm heeft gegeven.

Kom naar de lezing toe en laat je hart verwarmen door de levendige verhalen. Laat je inspireren door de oude wijsheid van de cyclus van het leven en krijg inzicht hoe je dat in jouw leven kunt herkennen en toepassen. We gaan er een mooie avond van maken.


Informatie
Datum: Zaterdag 25 april
Locatie: Zuiderlicht, Centrum voor bewust leven, Kloosterlaan 138a, 4811 EE Breda
Tijdstip: 19:00 – 21:00 uur
Vergoeding: met reservering €10 p.p. en aan de deur €15
Voor vragen: contact@SummitLighthouse.nl
Aanmelden lezing: De reservering kun je boeken via de agenda op de website.
Aanmelden kan ook via de agenda: Klik hier

samuel

Keeper of the Flame

Pin It on Pinterest

X
X