Lezing: De wet van liefde: karma en gezondheid.

Vanwege veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus en voorlopig onduidelijk is hoe het de komende tijd eruit gaat zien, zullen veel activiteiten online worden aangeboden.  Kijk ook in de agenda voor informatie over de meeste recente activiteiten.


Lezing De wet van liefde: karma en gezondheid

Totaal: € -

Lezing: De wet van liefde: karma en gezondheid

Lezing De wet van liefde: karma en gezondheid.

Het woord karma is een algemeen begrip geworden. Maar niet iedereen weet wat het werkelijk betekent of hoe we ermee om moeten gaan. Deze verhelderende lezing helpt om inzicht te krijgen in wat karma werkelijk is en hoe je karmische omstandigheden om kunt zetten in geweldige kansen. Je ontdekt waarom karma de wet van liefde is.

Aan de hand van de leringen van de opgevaren meesters wordt de sluier over de wet van karma en reïncarnatie opgelicht. Waargebeurde verhalen van mensen laten de werking van karma zien, waardoor je inzicht krijgt in je eigen situatie en wat je hier zelf aan kunt doen. Dit helpt om je leven nog meer in eigen handen te nemen en je spirituele groei te bevorderen.

Het mysterie van je ware spirituele identiteit wordt onthuld en met het toepassen van de spirituele technieken die we in deze lezing aanreiken, kan je je karma transformeren. Ontmoet de Opgevaren Meester Saint Germain met zijn gift van de Violette Vlam en Moeder Maria die ons de genezende gedachtevorm heeft gegeven.

Spreekt dit alles je aan, geef je dan op voor de lezing.


Presentatoren stellen zich voor:

 Rosa van Wegen is in het dagelijks leven leraar op de basisschool en heeft een gezin. Toen zij ruim 24 jaar geleden in aanraking kwam met de leringen van de opgevaren meesters zoals die sinds 1958 zijn doorgegeven door Mark en Elizabeth Clare Prophet was dat het grootste geluk dat haar in dit leven is overkomen. Deze rijkdom deelt zij graag met belangstellenden op het spirituele pad.

 ‘De machteloosheid die ik reeds als kind ervaren had om niet te weten om te gaan met wat mij overkwam en hoe iets te kunnen doen aan de gebeurtenissen in deze wereld verdween als sneeuw voor de zon.’

 Margo Karremans werkte aanvankelijk in de financiën. Op zoek naar de bron en kracht in zichzelf ging ze Traditionele Chinese Geneeskunde en Tai Chi studeren. Ze heeft daar veel geleerd over het energiesysteem van de mens, maar haar ware pad en thuis vond ze in de leringen van de opgevaren meesters die ze nu zes jaar bestudeert. Door de verbondenheid met het hart en de innerlijke bron terug te vinden ontstond er een sereniteit van waaruit ze over de leringen van de meesters vertelt.

"Ik vind vele antwoorden op levensvragen in de leringen. De wet van karma en reïncarnatie heeft me geleerd om de oorzaak van gebeurtenissen niet meer buiten mezelf te plaatsen. Ik heb zelf in gang gezet wat er gebeurt in mijn leven, en dat geeft mij kracht. Want dan heb ik ook de macht om er zelf iets aan te doen."


Datum: Zondag 27 september 2020

Locatie: Digitaal via Zoom

Tijdstip: 14:00 - 16:00 uur

Vergoeding: Reserveer een plekje in Zoom en betaal €5 p.p. van tevoren.

 Aanmelden lezing: De reservering kun je hier boeken en betalen. Heb je gereserveerd en betaald, dan krijg je een half uur van tevoren de link om mee te doen via Zoom. Ook krijg je van tevoren een handleiding voor de installatie en het gebruik van Zoom. Heb je vragen over de lezing, dan kun je mailen naar contact@summitlighthouse.nl.

 

Pin It on Pinterest

X
X