Lezing & Boekpremière: De Onbekende Jaren van Jezus

De Onbekende Jaren van Jezus

Wat zou je doen als je gevraagd werd om een dossier samen te stellen van “De Onbekende Jaren van Jezus”? De eerste vraag die bij je opkomt is: waar moet ik beginnen? Er is veel gezegd en geschreven over de Zoon van God, zijn Christusschap. Maar slechts weinigen in het Westen weten waar Jezus was toen hij vanaf zijn twaalfde verdween en op zijn negenentwintigste weer op het toneel verscheen.

Notovich, Roerich en Caspari waren niet van plan in de Himalaya’s te zoeken naar oude overleveringen, totdat zij, al dan niet bedoeld, inzage kregen in één van de documenten uit de Tibetaanse kloosters. Hoe weten monniken zoveel over Jezus, of Issa – wat zelfs in het Westen niet bekend is?

Waar is Jezus naartoe geweest? Wat studeerde en onderwees hij? Zijn Jezus’ leringen gegeven in de traditie van de Boeddha, zoals monniken beweren? Was Jezus adept in de leringen van karma & reïncarnatie? De lezing geeft een historisch-religieuze verhandeling op de onbekende jaren van Jezus met als doel om stil te staan bij wat Jezus deed en waar hij was.

Boekpremière bij de Roos

De lezing zal in het teken staan van de boekpremière De Onbekende Jaren van Jezus. The Summit Lighthouse & Amethist Pers zijn dankbaar dat dit boek, na te zijn verdwenen van de Nederlandse markt, opnieuw wordt uitgegeven. Tijdens de lezing zal dit prachtige boek alleen deze dag te koop zijn voor 15,- euro in plaats van de normale verkoopprijs van 18,95,-! Het boek is vanaf 1 april verkrijgbaar onder het ISBN-nummer: 978082996814 en bij www.amethistpers.nl

De lezing is gebaseerd op het gelijknamige boek De Onbekende Jaren van Jezus. Je kunt je opgeven door te mailen naar info@SummitLighthouse.nl of u aan te melden via de agenda.


Over de presentator

Chris Uneputty (3o jaar) studeerde rechten – LL.M. Law and Politics of International Security. Hij is werkzaam als docent maatschappijleer. Daarnaast bestudeert hij de Leringen van de Opgevaren Meesters voor een ruime tijd waarvan de laatste vier jaar bij The Summit Lighthouse Holland.

Hij is een zoeker naar de hoogste waarheid en deelt dit graag met degenen die dezelfde interesses hebben. Hij geeft lezingen namens The Summit Lighthouse over prachtige spirituele onderwerpen zoals Saint Germain over Alchemie en nu dus De Onbekende Jaren van Jezus.

Pin It on Pinterest

X
X