Karma en reïncarnatie (online boekstudiegroep)

Vanwege veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus en voorlopig onduidelijk is hoe het de komende tijd eruit gaat zien, zullen veel activiteiten online worden aangeboden. Hieronder een aantal activiteiten die via Microsoft Teams of Zoom naast de reguliere Diensten op het programma staan. Kijk ook in de agenda voor informatie over de meeste recente gratis activiteiten zoals het bijwonen van onze diensten.


Karma en reïncarnatie

Totaal: € -

Het woord karma is een algemeen begrip geworden. Maar niet iedereen weet wat het werkelijk betekent of hoe we ermee om moeten gaan. Dit verhelderende boekje helpt om greep te krijgen op karmische banden uit vorige levens die hebben bijgedragen tot je huidige levensomstandigheden.

Je zult ontdekken hoe je daden in vorige levens – goede en slechte – invloed hebben op het feit in welke familie je werd geboren, tot wie je je aangetrokken voelt, en waarom sommige mensen je zo irriteren. Je zult leren over groepskarma, wat we tussen twee levens in doen, en wat de grote verlichte figuren uit het oosten en het westen, zoals Jezus, te zeggen hebben over karma en reïncarnatie. Maar bovenal zul je te weten komen hoe je je karmische ontmoetingen ten goede kunt keren in geweldige kansen om de toekomst te vormen zoals je dat zelf wilt.

Deze boekstudiegroep is zowel geschikt voor iedereen die onbekend is met karma en reïncarnatie, als voor iedereen die bekend is met karma en reïncarnatie, maar nog vragen heeft wat dit praktisch betekent voor zijn/haar leven. We hopen je te ontmoeten om samen dit boek te bestuderen en van elkaar te leren.

Kanaal: Zoom
Opgeven: door te betalen via de betaalpagina
Boek: Karma en reïncarnatie
Begeleid door:  Petrus van Straaten & Elise Raat
Kosten: Eenmalige aanschaf van 'Karma en reïncarnatie' € 14,- via Amethist Pers
Vergoeding per keer: bijdrage per keer van 2,50 via de betaalpagina.

Pin It on Pinterest

X
X