Wij staan 21 en 22 mei op de Paraview beurs in Eindhoven

zat21mei(mei 21)11:00zon22(mei 22)17:00Wij staan 21 en 22 mei op de Paraview beurs in EindhovenVolg de lezing: "Het gouden Aquariustijdperk van Saint Germain"

Informatie

Beste lichtdrager,

We hebben vrolijk nieuws omdat we weer deelnemen aan een beurs. Dat is op zaterdag 21 en zondag 22 mei in Eindhoven. Blij dat we elkaar eindelijk weer live kunnen ontmoeten en elkaar gewoon weer in de ogen kunnen kijken.

Afgelopen twee jaar hebben we met veel nieuwe mensen via zoom en de mail contact gehad. Nu nodigen we je uit om ons live te komen bezoeken.
We hebben 2 leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen:

1. We willen samen lunchen van 12 -13 uur op locatie: Sporthal Genderbeemd Sportcafé.
2. Lezing ‘Het gouden Aquariustijdperk van Saint Germain” op zaterdag en zondag van 14:45 – 15:30 uur. (Zie inhoud lezing onder)
3 Daarnaast hebben we een prachtige tafel vol met boeken, afbeeldingen,  cd’s, dvd’s en ander materiaal om te kunnen bekijken en eventueel aan te schaffen.

Wil je meedoen? Vul dan dit aanmeldformulier in!

Dank je wel 😊

We hopen je te ontmoeten!

Hierbij alle gegevens van de beurs:
Sporthal Genderbeemd
Sterkenburg 616
5653 NP EINDHOVEN

Openingstijden: zaterdag 12.00 – 17.30 uur en zondag 11.00 – 17.30 uur.
Info Paraviewbeurs

 

Lezing: Het gouden Aquariustijdperk van Saint Germain
Heb jij ook dierbare zielsherinneringen aan oude vergane beschavingen waarin overvloed, wijsheid en liefde regeerde in de economie, regering, godsdienst, samenleving en in de mensen zelf? Hoe was het leven toen precies en wat maakte het dat deze mensen echt gelukkig waren? Kunnen we deze oude occulte kennis opnieuw gebruiken om de angst in de huidige wereld te transformeren naar liefde en is de mensheid in staat om terug te keren naar deze hoge staat van bewustzijn om wederom een gouden tijdperk te creëren?

Vele lichtdragers hebben geleefd in Lemurië en Atlantis en zijn nu weer gereïncarneerd om de mensheid naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen. Ben jij een lichtdrager die zich hierin herkend? Voel je van binnen dat die glorieuze tijden van diepe vrede ooit werkelijkheid waren?

Dan is deze lezing iets voor jou! Doe mee op de beurs in Eindhoven. Laat je enthousiasmeren, inspireren en verwerf nieuwe inzichten die je helpen in je huidige dagelijks leven. Leer meer over de hoopvolle boodschap van Saint Germain en zijn spirituele technieken waarmee we het gouden tijdperk opnieuw tot leven kunnen brengen. Schrijf je nu in voor deze lezing!

Presentator: Petrus:
Meer dan 25 jaar geleden, na ernstig ziek te zijn geweest, begon mijn spirituele zoektocht. Na een aantal jaren meditatie te hebben beoefend en boeken te hebben gelezen zoals De Meesters van het Verre Oosten, ontdekte ik The Summit Lighthouse. Het voelde als thuiskomen voor mijn ziel en tegelijkertijd moest mijn uiterlijke bewustzijn wennen aan de nieuwe inzichten. Maar door het gebruik van de Violette Vlam en andere spirituele technieken ervoer ik – en ervaar ik nog steeds – een enorme versnelling op mijn pad, waardoor de nieuwe inzichten en spirituele technieken een integraal onderdeel van mijn wezen en leven zijn geworden. Als gevolg daarvan vindt er een diepe genezing plaats, zowel fysiek als psychologisch, en komen de verhalen uit het boek De Meesters van het Verre Oosten tot leven in mijn eigen leven. Uit dankbaarheid naar de Meesters deel ik graag mijn kennis met anderen.

Meer informatie?
Heb je vragen , mail naar Contact@summitlighthouse.nl

Hartelijke warme groet,

Het Outreachteam

Lees meer

Tijd

21 (Zaterdag) 11:00 - 22 (Zondag) 17:00