november, 2023

The Path of the Bodhisattva seminar

The Path of the Bodhisattva seminarvrd17nov(nov 17)09:00zon19(nov 19)18:0009:00 - 18:00 (19)

The Path of the Bodhisattva seminar

Informatie

Het pad van de bodhisattva is het pad van liefde, van je leven geven voor je vrienden – al het leven vrijmaken door liefde. Het is het pad van degenen met de Christusvlam die gewillig de last van een eigenzinnige mensheid dragen. Het is het pad van de onopgevaren meesters van de Himalaya – tijdloze heiligen die de balans houden door licht uit te stralen naar de wereld. Het is ook het pad van opgevaren meesters die ervoor kiezen om bij de aarde te blijven om haar evoluties te onderwijzen en te helpen, in plaats van door te gaan naar hogere rijken van kosmische dienstbaarheid. En het is het pad van degenen onder ons op aarde, die in hun voetsporen willen treden.Het pad van de bodhisattva is een eenzame weg; om die te bewandelen moet je meedogend en sterk zijn. Een bodhisattva haalt zijn kracht uit zichzelf, uit de zuiverheid van zijn hart. En hoe ontwikkelt hij zuiverheid van hart? Hij denkt na over waar hij zijn aandacht op vestigt, hij zuivert zijn waarneming en hij ontwikkelt een sterke band met een meester die hem op zijn pad kan begeleiden.

Dus de voorbereiding om te worden aangenomen op het pad van discipelschap, bevindt zich hier – in je hartcentrum. Deze inwijdingen bevinden zich zowel fysiek als spiritueel in je tempel en omgeven je hartchakra. Ze hebben te maken met het hart, de kwaliteit van het hart, de zuiverheid van het hart, het bestrijden van angst en twijfel en hardheid van hart en de registraties van de dood. Als je het vuur van je hart begint te krijgen, kan je een relatie met een meester onderhouden; zijn verworvenheid is het vurige hart. Deze voorbereiding kan niet over het hoofd worden gezien. Het is de voorbereidende fase van het pad van de bodhisattva. 

~Elizabeth Clare Prophet

 

 

Thema’s van het seminar zijn onder andere:

 • Duik diep in het voorstadium van het bodhisattvapad
 • Ontdek wat ware zuiverheid van hart is en hoe je dit in je leven kunt uitdrukken
 • Leer over het belang van de goeroe-chelarelatie en ontwikkel een relatie met een van de heren van de zeven stralen
 • Verkrijg een dieper begrip van het ritueel van de Heilige Communie, de vijf geheime stralen en het proces van zielsverfijning en -zuivering.

Dictaties (audio- en video-replays) doorPaul de Venetiaan, de Maha ChohanMighty Cosmos en Vajrasattva, woordvoerder van de Vijf Dhyani Boeddha’s.Andere seminarkenmerken: Dit seminar bevat een uniek zuiveringsritueel dat een clearance wordt genoemd, en wordt afgesloten met een chakrazegening.

Button Register

 

Deelname

 • Deelnemers hebben een basiskennis van de leringen van de opgevaren meesters en de wetenschap van het gesproken Woord, of zij hebben deelgenomen aan de introductieklas voorafgaand aan het seminar
 • Deelnemers zijn de Engelse taal voldoende machtig om het seminar in het Engels te volgen
 • Het Summit University-seminar Het pad van de bodhisattva, deel 1: ontwikkel het compassievolle hart is geen vereiste voor het volgen van dit seminar.
 • Minimumleeftijd: 15 jaar
 • Het seminar begint vrijdag 17 november om 9:00 uur en eindigt zondag 19 november om 18:00 uur.

 

 

 Opgeven

 • Geef je op via https://summituniversity.info/
 • Voorverkoopprijs tot 3 november: € 130. Prijs na 3 november: € 150
 • senioren (65+) en voltijdstudenten krijgen 20% korting. Laat een reactie achter in het memoveld. als je in aanmerking komt voor de korting.

ContactVragen over het seminar: registration@summitlighthouse.nl. We kijken ernaar uit om dit seminar samen met jou te beleven!Het SU-team van The Summit Lighthouse Holland

 

Button Register

Copyright © 2023 The Summit Lighthouse, Inc. Alle rechten voorbehouden. The Summit Lighthouse, Summit University en het drievoudige-vlam-logo zijn handelsmerken geregistreerd in het U.S. Patent and Trademark Office en in andere landen. Alle rechten op het gebruik ervan zijn voorbehouden.

Tijd

17 (Vrijdag) 09:00 - 19 (Zondag) 18:00