Lezing: "Stilletjes komt de Boeddha tevoorschijn"

zat11sep14:30zat16:30Lezing: "Stilletjes komt de Boeddha tevoorschijn"

Quietly comes the Buddha

Informatie

“U kunt een Boeddha worden, omdat de essentie van de Boeddha in uw hart aanwezig is. Dit wordt de Boeddhanatuur genoemd, het potentieel om de Boeddha te worden. Alles wat leeft, heeft deze Boeddha-essentie in zich. Het is een zaadje. U kunt dit zaadje kweken en zien groeien. Of u kunt het laten sluimeren.

Het is meer dan ooit tevoren noodzakelijk dat allen die zijn voorbestemd om een Boeddha te worden, hun Boeddhanatuur verwezenlijken en hun roeping vervullen. De overleving van Moeder Aarde en alle levende wezens hangt hiervan af.”

“Boeddhaschap wordt niet in één dag verwezenlijkt. Het is een tienstappenprogramma. Geleidelijk aan maakt u zich de Boeddakwaliteiten eigen. Er zijn tien belangrijke deugden, ofwel perfecties, op dit pad. U kunt die bestuderen en ze in uw leven integreren. Mijn gebed om deze kwaliteiten te cultiveren, was als volgt:

Ohm, Boeddha’s van de Tien Richtingen,
Moge ik alle perfecties vervullen:

Aalmoezen,
Voorschriften,
Verzaking,
Wijsheid,
Moed,
Geduld,
Waarheid,
Resolutie,
Welwillendheid en
Onbewogenheid.

Sta mij toe dat ik ze volledig moge verwezenlijken
En het allerhoogste Boeddhaschap bereik.

Dit zijn de Tien Perfecties, de waardevolle kwaliteiten van de Boeddha. Ze genezen het lichaam, de geest en de ziel. Ieder van deze perfecties is als een facet van een juweel, en wanneer u erin binnengaat, onthult ze aan u haar geheimen.”

– GAUTAMA BOEDDHA –

Deze lezing is een meditatiereis langs de Tien Perfecties uit het boek ‘Quietly comes the Buddha’. In het Nederlands wordt er een korte uitleg gegeven over de perfectie en daarna volgt de meditatie van Elizabeth Clare Prophet in het Engels, begeleid door prachtige muziek.

Aan iedere deelnemer wordt na de lezing een couponcode verstrekt met een korting van € 3,00 Euro bij aanschaf van een mp3-download op onze webshop https://amethistpers.nl van deze meditatie van Elizabeth Clare Prophet. Normale prijs € 7,95 Euro.

Meditations to Become the Buddha

Presentator Margo:
Margo is een enthousiaste leerling van de opgevaren meesters. Zij geeft lezingen en beoefent dagelijks de wetenschap van het gesproken Woord. Zij is graag de doorgeefster van de kennis en vaardigheden die haar zoveel zegeningen brengen, elke dag van haar leven.

Datum: Zaterdag 11 september
Locatie: Via Zoom uitgezonden vanuit Amersfoort
Tijdstip: 14.30 – 16.30 uur
Vergoeding: Reserveer een plekje in zoom en betaal € 5 p.p. van tevoren. Betalen kan via de doneerknop op de hoofdpagina of volg deze link.
Gradatie: niveau 1
Aanmelden lezing: De reservering kun je boeken via deze pagina. Heb je gereserveerd en betaald, dan krijg je een van tevoren de link om mee te doen via Zoom.
Vragen: Heb je vragen over de lezing, mail naar contact@SummitLighthouse.nl


Copyright © 2021 The Summit Lighthouse, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Lees meer

Tijd

(Zaterdag) 14:30 - 16:30

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten

Lukt mij niet om mee te doen helaasWijzigen