augustus, 2022

REGISTREER NU: European Summer Retreat met Summit University 22-25 augustus

REGISTREER NU: European Summer Retreat met Summit University 22-25 augustusmaa22augAlle dagendon25(Alle dagen)(GMT+02:00)

Word de magneet van het hart!

Informatie

Laat daarom de tederheid van uw hart toenemen. Zuiver het hart en het hartchakra. Vermeerder liefde! Geef liefde! En zie hoe uw liefde samen met die van anderen de grondslag zal leggen voor het tijdperk van Aquarius.

~ Geliefde Saint Germain, “Seize the Torch of Aquarius and Run with It!”, Pearls of Wisdom vol. 39 nr. 32, 11 augustus 1996

 

Geliefde lichtdrager,

Van contemplatieve christenen tot boeddhistische meditatie-meesters: in alle tijden en windstreken hebben de mystici van de wereld de magie ontdekt van het innige contact met het goddelijke in hun hart. Ze beschrijven het hart als de verbinding tussen deze wereld en de geestelijke wereld. Daar, halverwege tussen hemel en aarde, zeggen ze, kunnen we onze essentiële werkelijkheid zoeken en vinden. Het hart is dus meer dan een fysiek orgaan; het is de zetel van ons hoger bewustzijn en het startpunt voor zelftransformatie.

Europe SummitUiversityVan maandag 22 t/m donderdag 25 augustus organiseert The Summit Lighthouse Holland de Summit University retraite:

Word de magneet van het hart!

Deze retraite zal plaatsvinden in de Kapel van het conferentiecentrum en voormalig klooster Bovendonk te Hoeven. Met behulp van meditatie, yoga en andere eeuwenoude spirituele technieken en verhelderende en bevrijdende leringen, gaan we er samen aan werken om het contact met ons hart te versterken, het begrip van en meesterschap over ons hart te vergroten en de drievoudige vlam in ons hart in evenwicht te brengen en uit te breiden.

Het retraiteprogramma bevat onder andere:
• Een gedetailleerde studie van de drievoudige vlam die in ons hart brandt;
• Diepgaande hartmeditaties van Saint Germain om je te helpen contact te maken met je hart en je drievoudige vlam;
• Inspirerende visualisatietechnieken en mantra’s om positieve veranderingen in je leven en in de wereld te bewerkstelligen;
• Op video opgenomen transformerende dictaties van de opgevaren meesters over het pad van het hart;
• Dagelijkse yogasessies om lichaam, geest en ziel in balans te brengen met de ontwikkeling van je hart;
• Boeiende workshops met diverse thema’s die je de tools aanreiken om snelle vooruitgang te maken op je spirituele pad.

Registreer nu via website www.SummitUniversity.nl* als je wilt meedoen van maandag 22 t/m donderdag 25 augustus aan deze levenstransformerende retraite in een hartverwarmende omgeving met gelijkgestemden op het spirituele pad.

Met hartelijke groet,

Het Summit University-team van
The Summit Lighthouse Holland

* Op dit moment is de website in het Engels. Indien je hulp nodig hebt met registeren, kan je in het Nederlands contact opnemen met registration@SummitLighthouse.nl (Cindy Ba) of bellen met 06-162 398 78 (Petrus van Straaten).
In verband met internationale sprekers en publiek is het hoofdprogramma in het Engels. Voor degenen die vertaling nodig hebben, wordt het programma met behulp van een tolk en koptelefoon ook in het Nederlands aangeboden. Indien je hierover vragen hebt, kan je in het Nederlands contact opnemen met registration@SummitLighthouse.nl (Cindy Ba) of bellen met 06-162 398 78 (Petrus van Straaten).

registreren


Copyright © 2022 The Summit Lighthouse, Inc. All rights reserved.

The Summit Lighthouse, Drievoudigevlamlogo, Keepers of the Flame en Pearls of Wisdom zijn merknamen geregistreerd in het U.S. Patent and Trademark Office en door andere merknaamautoriteiten. Alle rechten tot het gebruik ervan zijn voorbehouden.

Tijd

augustus 22 (Maandag) - 25 (Donderdag)(GMT+02:00)