Padma Sambhava, het pad van het hart en discipelschap

zon24jul14:00zon16:00Padma Sambhava, het pad van het hart en discipelschap

Padma Sambhava

Informatie

De afgelopen twee jaar is er veel veranderd in onze wereld. Alhoewel veranderingen behoren tot de orde van het universum, is het voor ons als mens niet altijd makkelijk om mee te bewegen. Terwijl de één in een intense woede, angst of ontreddering kan vervallen, heeft de ander de visie dat de aarde zich in een overgangsfase bevindt naar het gouden Aquariustijdperk met een daarbij behorend verhoogd bewustzijn, verheven levenswijze en een gezond economisch en maatschappelijk stelsel. Wat doen de veranderingen in de wereld met jou? Voor welk bewustzijn kies jij?

Mocht je je in een van deze twee hiervoor beschreven gezichtspunten herkennen of misschien wel in allebei, dan is deze lezing zeker iets voor jou! Het is de laatste lezing in de reeks over de bijzondere afstamming van goeroes van de Grote Witte Broederschap, die de hiërarchie van de robijnen straal wordt genoemd. De hiërarchische keten van deze afstamming loopt van Sanat Kumara (de Oude van Dagen) naar Gautama Boeddha, Heer Maitreya, Jezus Christus en Padma Sambhava.

De lezing gaat over het leven en de leringen van Padma Sambhava, waarin niet alleen wordt teruggekeken naar zijn grote daden en wijsheid in het verleden, maar ook vooruit naar een nieuw tijdperk waarin die daden opnieuw tot uiting komen en zijn wijsheid ons kan inspireren. De leringen van Padma Sambhava zijn voor de discipel die zijn of haar hart wil laten opbloeien.

Padma Sambhava, wiens naam betekent “Uit de lotus geborene”, is de grondlegger van het Tibetaanse Boeddhisme. Zijn leringen zijn vandaag de dag nog steeds van toepassing. Ze geven ons inzicht in verschillende profetieën voor deze tijd en hoe we hiermee kunnen omgaan. In het tweede deel van de lezing zullen we onder andere luisteren naar een dictatie* waarin Padma Sambhava ons de dispensatie geeft om ons hart te zuiveren van alle zorgen en lasten die we aan zijn barmhartige hart kunnen geven om te transmuteren. Dit is een zeldzame gift die we van Padma Sambhava mogen ontvangen.

Doe mee met de lezing en laat je verrassen door de verdiepende boodschap van Padma Sambhava. Het wordt een inspirerende middag, die je zal voorzien van praktische handvatten, met op het einde een prachtige dispensatie van de Goeroe Padma Sambhava.

Enthousiast geworden? Geef je nu snel op via de link!

* Dictaties zijn tijdloze uitstortingen van licht en inwijdingen van een opgevaren meester, kosmisch wezen of engel, gegeven door de boodschapper Mark L. Prophet of Elizabeth Clare Prophet.

Presentatoren:
Irene,  voor de pauze :
Al vanaf mijn middelbare schooltijd was ik van binnen op zoek naar waarheid, naar het diepere bestaan van het leven. Na een zoektocht van vele jaren kwam ik in 2011 het boek Ontmoeting met Saint Germain tegen. Ik was verrukt en diep geraakt. Hoe geweldig zou het zijn als ik ook meer zou kunnen leren van de opgevaren meester Saint Germain? Ik ontdekte het violette vuur, The Summit Lighthouse, en er begon een nieuwe periode in mijn leven. Ik voelde me echt thuis komen. De leringen van de opgevaren meesters hebben me diepe wijsheid, zegeningen en meer kleur in mijn leven gebracht. Ik ben zeer dankbaar! Met veel plezier draag ik de leringen uit die via de boodschapper Elizabeth Clare Prophet zijn gegeven, in lezingen en andere activiteiten. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Petrus, na de pauze :
Meer dan 25 jaar geleden, na ernstig ziek te zijn geweest, begon mijn spirituele zoektocht. Na een aantal jaren meditatie te hebben beoefend en boeken te hebben gelezen zoals De Meesters van het Verre Oosten, ontdekte ik The Summit Lighthouse. Het voelde als thuiskomen voor mijn ziel en tegelijkertijd moest mijn uiterlijke bewustzijn wennen aan de nieuwe inzichten. Maar door het gebruik van de violette vlam en andere spirituele technieken ervoer ik – en ervaar ik nog steeds – een enorme versnelling op mijn pad, waardoor de nieuwe inzichten en spirituele technieken een integraal onderdeel van mijn wezen en leven zijn geworden. Als gevolg daarvan vindt er een diepe genezing plaats, zowel fysiek als psychologisch, en komen de verhalen uit het boek De Meesters van het Verre Oosten tot leven in mijn eigen leven. Uit dankbaarheid naar de meesters deel ik graag mijn kennis met anderen.

Informatie:
Datum: Zondag 24 juli 2022
Locatie: Via Zoom uitgezonden vanuit Amersfoort en je bent welkom om de lezing live bij te wonen in Amersfoort
Tijdstip: 14:00 – 16:00 uur
Voorkennis nodig: Nee
Bijdrage: 5 euro
Zoom: Heb je gereserveerd en betaald, dan krijg je een half uur voor de lezing de link om mee te doen via Zoom.
Op locatie: Laat via de mail weten dat je op locatie in Amersfoort aanwezig zal zijn, zodat we een plek voor je kunnen reserveren.
Nieuw: De lezing zal worden opgenomen. Alle deelnemers die meedoen en hebben betaald, zullen automatisch de link van de replay krijgen.
Replay krijgen: Je er die dag niet bij zijn? Laat het via de mail weten, dan krijg je ook de link. Meld je dan ook aan en betaal alvast, zodat je op de deelnemerslijst komt te staan.
Vragen: Heb je vragen over de lezing of organisatorische vragen, mail naar contact@summitlighthouse.nl.
Reserveren en betalen: Klik hier.


Kortingscode
Deelnemers krijgen na betaling van € 5,00 voor de lezing na afloop een kortingscode toegezonden van 30%:

Met kortingscode te bestellen bij Amethist Pers  NB. OP=OP

Quietly Comes the Buddha Meditation to Become the Buddha

Lees meer

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:00