mei, 2020

zon17may14:0016:30Event voorbijNu onlineAanbevolenLezing: Het best bewaard geheim van de kerk - de onbekende jaren van JezusDoe mee via Zoom!U ontvangt bij inschrijving een link om mee te doen via Zoom14:00 - 16:30

Lezing: De onbekende jaren van Jezus

Meer informatie

Het leven en de daden van de groten der aarde staan opgetekend in de geschiedeniskanalen maar waarom weten we dan weinig over de formatieve jaren van de meest invloedrijke persoon in de wereldgeschiedenis? Waarom lijkt er een sluier over zijn formatieve jaren te liggen? Weinigen weten of erkennen waar Jezus was toen hij vanaf zijn twaalfde verdween en op zijn negenentwintigste weer op het toneel verscheen.  

Notovitch, Abhedananda, Roerich en Caspari hadden één ding gemeen. In verschillende tijdsperioden waren ze aanvankelijk nergens naar op zoek totdat Notovitch als eerste reiziger met een lama sprak die vertelde over een heilige profeet uit het Westen. Hij nam met verbazing kennis dat de lama ontzettend veel wist. Toen hij uiteindelijk een document overhandigd kreeg van één van de opperlama’s, wist hij nog niet hoeveel invloed dit later zou gaan hebben op de religieuze en wetenschappelijke invulling van de onbekende jaren van Jezus – jaren die formatief waren voordat hij zijn missie begon in Palestina.  

 Waar is Jezus naartoe geweest? Wat studeerde en onderwees hij? Zijn Jezus’ leringen aan zijn discipelen gegeven in de traditie van de Boeddha, zoals monniken beweren? Was Jezus adept in de leringen van karma & reïncarnatie? Deze lezing geeft een historisch-religieuze verhandeling over de onbekende jaren van Jezus met als doel om stil te staan bij wat Jezus deed en waar hij was.  

 De lezing is gebaseerd op het gelijknamige boek De Onbekende Jaren van Jezus.  Volg de lezing die via Zoom wordt uitgezonden laat je meevoeren naar het oude verre Oosten en interessante ontdekkingen. We gaan er een mooie middag van maken. 

 Over de presentator  

Chris Uneputty (31 jaar) studeerde rechten – LL.M. Law and Politics of International Security. Hij is docent maatschappijwetenschappen en hij bestudeert geruime tijd de Leringen van de Opgevaren Meesters bij The Summit Lighthouse Holland. Hij is een zoeker naar de waarheid en geeft graag lezingen over onderwerpen zoals Saint Germain over Alchemie en nu dus De Onbekende Jaren van Jezus. 

Datum: Zondag 17 mei
Locatie: Uitzending via Zoom
Tijdstip: 14:00 – 16:00 uur
Aanmelden lezing tot 16 mei: De reservering kun je boeken via de betaalpagina. Zie link onder.
Kosten: Kosten lezing  5,00. Het bedrag kun je tijdig overmaken via de betaalpagina. Klik hier voor betalen.

Voor vragen mail naar: contact@SummitLighthouse.nl

Link via Zoom:
Heb je gereserveerd en betaald, dan krijg je een half uur van tevoren de link om mee te doen via Zoom. Heb je vragen over de lezing kun je mailen naar: contact@SummitLighthouse.nl

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:30

Lokatie

The SummitLighthouse Holland

Aanmelden voor deze activiteit

RSVPing is closed at this time.

Pin It on Pinterest

X
X