Lezing: ‘Sanat Kumara - En zijn legioen van lichtdragers om de wereld te redden

zon13mrt14:00zon16:00Lezing: ‘Sanat Kumara - En zijn legioen van lichtdragers om de wereld te redden

Sanat Kumara

Informatie

Is het je weleens opgevallen dat de ene persoon anders omgaat met tegenspoed dan de ander? Ben jij iemand die het glas eerder half vol ziet dan half leeg? Ben jij een lichtkrijger die moedig is en er voor anderen wilt zijn? Heb je een open hart? Voel je je anders dan anderen? Geef je op vrijwel al deze vragen een ja als antwoord? Wie weet, dan zou dit misschien een interessante lezing voor je kunnen zijn.

In de lezing gaan we echt heel ver terug naar het verleden waarin de eerste vier wortelrassen op aarde werden geboren. Door het verleden te bestuderen en te weten wat er heeft plaatsgevonden, kunnen we het heden beter begrijpen. Daarmee kunnen we ook onszelf beter begrijpen.

Het verhaal van Sanat Kumara en zijn lichtdragers heeft een belangrijke plek in onze geschiedenis. Wie is hij? Waarom is hij hier speciaal naar onze planeet Aarde gekomen? En wat waren zijn acties? Welke missie wil hij vervullen? En wat kan dit voor jou persoonlijk betekenen?

In het Verre Oosten staat Sanat Kumara bekend als de ‘Grote Goeroe’ van de wijsheid en het verslaan van het menselijke ego. In het christendom staat hij bekend als de ‘Oude van Dagen’. Hij is een van de zeven heilige Kumara’s, en hiërarch van Venus.

Tot 1 januari 1956 was hij de ‘Heer van de Wereld’ en is nu de ‘Regent van de Wereld’. Hij inspireerde en begeleidde vele grote Goeroes zoals Gautama Boeddha, Lord Maitreya en Zarathustra.

Het Gouden Tijdperk van Shamballa zal in deze lezing worden uitgediept, samen met de kenmerken van deze periode en waarom Shamballa uit de fysieke wereld is verdwenen.
De sleutels voor het creëren van een gouden tijdperk worden toegelicht en praktische handvatten worden aangereikt in het deel na de pauze. De lezing wordt geïllustreerd met mooie afbeeldingen en aangevuld met videofragmenten en liederen.

Laat je door deze onderhoudende lezing meevoeren in het verhaal achter de grote lichtwezens die de lichtdragers en de aarde bijstaan. Verkrijg nieuwe inzichten en stel je open om geïnspireerd te worden. Verkrijg handvatten die je direct in je huidige leven kunt toepassen. Sanat Kumara en zijn afstammelingen brengen een boodschap van hoop, liefde, kracht, wijsheid en vrijheid. Doe je met ons mee?

Presentator: Irene:
Al vanaf mijn middelbare schooltijd was ik van binnen op zoek naar waarheid, naar het diepere bestaan van het leven. Na een zoektocht van vele jaren kwam ik in 2011 het boek ‘Ontmoeting met Saint Germain’ tegen. Ik was verrukt en diep geraakt. Hoe geweldig zou het zijn als ik ook meer zou kunnen leren van de opgevaren meester Saint Germain?
Ik ontdekte het violette vuur, The Summit Lighthouse, en er begon een nieuwe periode in mijn leven. Ik voelde me echt thuis komen. De leringen van de opgevaren meesters hebben me diepe wijsheid, zegeningen en meer kleur in mijn leven gebracht. Ik ben zeer dankbaar! Met veel plezier draag ik de leringen uit die via de boodschapper Elizabeth Clare Prophet zijn gegeven, in lezingen en andere activiteiten. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Lezing: Sanat Kumara – En zijn legioen van lichtdragers om de wereld te redden
Datum: Zondag 13 maart
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Aanmelden: via deze pagina of mail naar contact@summitlighthouse.nl
Online Event:Via Zoom
Bijdrage: 5 Euro te betalen via Donatie button op de site
Meer informatie:  mail  naar: contact@summitlighthouse.nl

Kortingscode: Alle deelnemers krijgen na betaling van 5 euro na afloop van de lezing een kortingscode ter waarde van 5 Euro voor korting op het boek “Het Violette Vuur” (verkoopprijs 12,50 Euro). Dit boek is met deze korting te bestellen bij https://amethistpers.nl

Lees meer

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:00

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten

Lukt mij niet om mee te doen helaasWijzigen