Lezing: Saint Germain over Alchemie

zon27feb14:00zon16:00Lezing: Saint Germain over Alchemie

Saint Germain over Alchemie

Informatie

Je kijkt naar de gebeurtenissen in de wereld en je bent optimistisch en tegelijkertijd bezorgd. Je hebt wellicht geconcludeerd dat politieke, religieuze en sociale vraagstukken nooit worden opgelost zolang mensen zelf de kwaliteiten missen die onlosmakelijk verbonden zijn met de werking van het hart.

Heb je het gevoel dat het leven draait om kosmische wetmatigheden die zich achter de uiterlijke schijn bevinden? Dat die wetmatigheden belangrijker en invloedrijker zijn dan de samenleving weet en wil toegeven? Heb je een intuïtief weten dat wij ons meebewegen met de kosmos naar een verlicht tijdperk waarin liefde en vrijheid centraal staan?

Dan is de vraag: “Wil jij instrumenteel zijn in de totstandkoming van dat gouden tijdperk?”Herken je je hierin? Dan ben je een alchemist in wording! Want Saint Germain is op zoek naar jou!

 

kosmische wet

Deze meesteralchemist werd in de 18e en 19e eeuw de Wonderman van Europa genoemd. Hij deed Europese hoven versteld staan van zijn vaardigheden, magische krachten, en mysterieuze verschijningen. Weinig mensen weten echter wat zijn rol is geweest bij de totstandkoming van de Verenigde Staten van Amerika en de Verlichting in Europa.

Deze lezing legt uit hoe je in zijn voetsporen kunt treden en die alchemist kunt worden. Je zult een nieuwe werkelijkheid omarmen doordat je de draaiknop van het bewustzijn hebt gevonden waarmee je je lotsbestemming kunt veranderen.

Veranderen is een understatement. Je kunt de glorieuze alchemist worden en de verlangens van je hart realiseren. Je zult zien wat dit kan betekenen voor mensen om je heen en de samenleving als geheel! Je ontvangt in deze lezing zeldzame leringen en krachtige transformerende technieken die je kunt bewijzen in je eigen leven. Doe je mee?

 

Chris UneputtyPresentator: Chris Uneputty
Chris geeft lezingen namens The Summit Lighthouse Holland en heeft een juridische achtergrond (LL.M.) Law and Politics of International Security, en is eerstegraads docent maatschappijleer en maatschappijwetenschappen. Hij heeft interesse in rechtsfilosofie, internationale betrekkingen, spiritualiteit, exacte wetenschappen en poëzie.

 

 

 

 

Datum : Zondag 27 februari
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Aanmelden: Via deze pagina of mail naar contact@summitlighthouse.nl
Online Event: Via Zoom
Bijdrage: 5 Euro te betalen via Donatie button op de site

Kortingscode: Deelnemers krijgen na betaling van 5 euro voor de lezing na afloop een kortingscode van 5 Euro voor het boek: “Het Violette Vuur” (verkoopprijs 12,50 Euro) te bestellen bij: https://amethistpers.nl


Lees meer

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:00

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten

Lukt mij niet om mee te doen helaasWijzigen