Vierluik: Het gouden Aquariustijdperk

zat19jun14:30zat16:30Vierluik: Het gouden Aquariustijdperk

Informatie

Heb jij ook dierbare zielsherinneringen aan oude vergane beschavingen waarin overvloed, wijsheid en liefde regeerden in de economie, regering, godsdienst, samenleving en in de mensen zelf? Hoe was het leven toen precies en wat maakte het dat deze mensen echt gelukkig waren? Kunnen we deze oude occulte kennis opnieuw gebruiken om de angst in de huidige wereld te transformeren naar liefde en is de mensheid in staat om terug te keren naar deze hoge staat van bewustzijn om wederom een gouden tijdperk te creëren?

Vele lichtdragers hebben geleefd in Lemurië en Atlantis en zijn nu weer gereïncarneerd om de mensheid naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen. Ben jij een lichtdrager die zich hierin herkent? Voel je van binnen dat die glorieuze tijden van diepe vrede ooit werkelijkheid waren?

Dan is deze lezing iets voor jou! Doe mee vanuit je eigen ontspannen omgeving. Laat je enthousiasmeren, inspireren en verwerf nieuwe inzichten die je helpen in je huidige dagelijkse leven. Leer meer over de hoopvolle boodschap van Saint Germain en zijn spirituele technieken waarmee we het gouden tijdperk opnieuw tot leven kunnen brengen. Schrijf je nu in voor deze lezing!

Presentatoren:
Petrus van Straaten: Meer dan 25 jaar geleden, na ernstig ziek te zijn geweest, begon mijn spirituele zoektocht. Na een aantal jaren meditatie te hebben beoefend en boeken te hebben gelezen zoals De Meesters van het Verre Oosten, ontdekte ik The Summit Lighthouse. Het voelde als thuiskomen voor mijn ziel en tegelijkertijd moest mijn uiterlijke bewustzijn wennen aan de nieuwe inzichten. Maar door het gebruik van de Violette Vlam en andere spirituele technieken ervoer ik – en ervaar ik nog steeds – een enorme versnelling op mijn pad, waardoor de nieuwe inzichten en spirituele technieken een integraal onderdeel van mijn wezen en leven zijn geworden. Als gevolg daarvan vindt er een diepe genezing plaats, zowel fysiek als psychologisch, en komen de verhalen uit het boek De Meesters van het Verre Oosten tot leven in mijn eigen leven. Uit dankbaarheid naar de Meesters deel ik graag mijn kennis met anderen.

Irene Pielich: Al vanaf mijn middelbare schooltijd was ik van binnen op zoek naar waarheid, naar het diepere bestaan van het leven. Na een zoektocht van vele jaren kwam ik in 2011 het boek ‘Ontmoetingen met Saint Germain’ tegen. Ik was verrukt en diep geraakt. Hoe geweldig zou het zijn als ook ik meer zou kunnen leren van de Opgevaren Meester Saint Germain? Ik ontdekte het violette vuur, The Summit Lighthouse en er begon een nieuwe periode in mijn leven. Ik voelde me echt thuis komen. De leringen van de opgevaren meesters hebben me diepe wijsheid, zegeningen en meer kleur in mijn leven gebracht. Ik ben zeer dankbaar! Met veel plezier draag ik de leringen uit in lezingen en andere activiteiten die via de boodschapper Elizabeth Clare Prophet zijn gegeven. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Datum: 19 juni 2021
Locatie: Via Zoom uitgezonden vanuit Amersfoort
Tijdstip: 14:30 – 16:30 uur
Vergoeding: Reserveer een plekje in Zoom en betaal €5 p.p. van tevoren. Betalen kan via de doneerknop op de hoofdpagina of volg deze link.
Gradatie: Niveau 2
Aanmelden lezing: De reservering kun je boeken via de site. Heb je gereserveerd en betaald, dan krijg je van tevoren de link om mee te doen via Zoom.
Vragen: Heb je vragen over de lezing, mail naar  contact@SummitLighthouse.nl.

Lees meer

Tijd

(Zaterdag) 14:30 - 16:30

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten

Lukt mij niet om mee te doen helaasWijzigen