Het gouden Aquariustijdperk van Saint Germain

zon29mei14:00zon16:00Het gouden Aquariustijdperk van Saint Germain

Informatie

Heb jij ook dierbare zielsherinneringen aan oude vergane beschavingen waarin overvloed, wijsheid en liefde regeerden in de economie, regering, godsdienst, samenleving en in de mensen zelf? Hoe was het leven toen precies en wat maakte het dat deze mensen echt gelukkig waren? Kunnen we deze oude spirituele kennis opnieuw gebruiken om de angst in de huidige wereld te transformeren naar liefde? En is de mensheid in staat om terug te keren naar deze hoge staat van bewustzijn om wederom een gouden tijdperk te creëren?

Vele lichtdragers hebben geleefd in Lemurië en Atlantis en zijn nu weer geïncarneerd om de mensheid naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen. Ben jij een lichtdrager die zich hierin herkent? Voel je van binnen dat die glorieuze tijden van diepe vrede ooit werkelijkheid waren?

Dan is deze lezing iets voor jou! Doe mee vanuit je eigen ontspannen omgeving of gezellig bij ons op locatie in Amersfoort. Laat je enthousiasmeren, inspireren en verwerf nieuwe inzichten die je helpen in je dagelijkse leven. Leer meer over de hoopvolle boodschap van Saint Germain en zijn spirituele technieken waarmee we het gouden tijdperk opnieuw tot leven kunnen brengen. Schrijf je nu in voor deze lezing!

Presentator: Petrus:
Meer dan 25 jaar geleden, na ernstig ziek te zijn geweest, begon mijn spirituele zoektocht. Na een aantal jaren meditatie te hebben beoefend en boeken te hebben gelezen zoals De Meesters van het Verre Oosten, ontdekte ik The Summit Lighthouse. Het voelde als thuiskomen voor mijn ziel en tegelijkertijd moest mijn uiterlijke bewustzijn wennen aan de nieuwe inzichten. Maar door het gebruik van de violette vlam en andere spirituele technieken ervoer ik – en ervaar ik nog steeds – een enorme versnelling op mijn pad, waardoor de nieuwe inzichten en spirituele technieken een integraal onderdeel van mijn wezen en leven zijn geworden. Als gevolg daarvan vindt er een diepe genezing plaats, zowel fysiek als psychologisch, en komen de verhalen uit het boek De Meesters van het Verre Oosten tot leven in mijn eigen leven. Uit dankbaarheid naar de meesters deel ik graag mijn kennis met anderen.

Informatie:
Datum: Zondag 29 mei 2022
Locatie: Via Zoom uitgezonden vanuit Amersfoort en je bent welkom om de lezing live bij te wonen in Amersfoort
Tijdstip: 14:00 – 16:00 uur
Voorkennis nodig: Nee
Kosten: € 5,00
Zoom: Heb je gereserveerd en betaald, dan krijg je een half uur van tevoren de link om mee te doen via Zoom.
Betalen: Klik op  onderstaande button om te reserveren en te betalen.
Live: Laat via de mail weten dat je live aanwezig zal zijn, zodat we een plek voor je kunnen reserveren.

Nieuw:
De lezing zal worden opgenomen. Alle deelnemers die meedoen en hebben betaald, zullen automatisch de link krijgen van de replay.
Wil je de replay krijgen, maar kun je er die dag niet bij zijn? Laat het via de mail weten, dan krijg je ook de link. Meld je dan ook aan en betaal alvast, zodat je op de deelnemerslijst komt te staan.

Vragen:
Heb je vragen over de lezing of organisatorische vragen, mail naar: Contact@SummitLighthouse.nl

Button Lezing

Saint Germain over Alchemie

Kortingscode
Deelnemers krijgen na betaling van € 5,00 voor de lezing na afloop een kortingscode van € 5,00 voor het boek: Saint Germain over Alchemie”.

Normale prijs bedraagt € 19,95. Met kortingscode € 14,95 te bestellen bij Amethist Pers .

De basisboodschap van Saint Germain over Alchemie is dat je niet machteloos bent. Je kunt heerschappij nemen over je leven en je lotsbestemming veranderen. Je kunt je leven, je land en je planeet veranderen. En je kunt vandaag beginnen!

Button Lezing

Lees meer

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:00