oktober, 2023

Herfstconferentie

Herfstconferentiedon05oktAlle dagenzon08(Alle dagen)(GMT+02:00)

Informatie

Vrienden en toegewijden van de opgevaren meesters,

Nu de seizoenen veranderen en het grote licht van de herfstequinox nadert, is het tijd om de komende Herfstconferentie in je agenda te zetten: A Vision of Wholeness for the New Age (Een visie van heelheid voor het nieuwe tijdperk). De tijdloze dictaties van de opgevaren meesters, door de boodschapper Elizabeth Clare Prophet oorspronkelijk gegeven in oktober 1990, brengen ons in afstemming met de innerlijke inwijdingen van de Christus. Niet alleen worden we tijdens dit vierdaagse evenement geïnstrueerd over hoe we kunnen samensmelten met ons Heilige Christus-Zelf, maar we kunnen daadwerkelijk samen met de opgevaren meester Jezus Christus in de transcendentie van de opstandingsvlam wandelen voor een enorme spirituele vernieuwing.

In hun dictatie spreken Elohim Cyclopea en Virginia over het belang om de samensmelting met ons Christus-Zelf het ons volledige verlangen te laten worden:

“U moet het in dit leven bereiken, geliefden. Er zijn vele redenen, maar ik geef eenvoudigweg aan wat voor u, elk van u, accuraat is. U moet die samensmelting in dit leven bereiken. Zoek ernaar met heel uw hart. Beschouw uw stappen, uw activiteiten, altijd als gelegenheden om uzelf te ledigen, zodat de Christus binnen kan komen en u die zoete uitdrukking, die sterke uitdrukking, die noodzakelijke en wijze uitdrukking, die liefde in actie kunt zijn. Wanneer het tijd is voor deze samensmelting, die u het alchemistische huwelijk hebt genoemd, zal de Heer tot u komen.

~Cyclopea en Virginia, 6 oktober 1990

Bijgevoegd is de prachtige Herfstconferentie-flyer met voorlopige informatie over de conferentie en hoogtepunten voor je planning. Hieronder vind je ook de link naar de webpagina van de conferentie:

https://members.summitlighthouse.org/conference-reg/

Maak je plannen om met ons mee te doen op de Royal Teton Ranch in Corwin Springs, Montana, tijdens dit bijzondere herfstseizoen in de Rocky Mountains, of via onze wereldwijde internet broadcast, voor een transcendente uitstorting van licht. Laten we samen de victorie opeisen voor Amerika, The Summit Lighthouse en alle lichtdragers in elke natie!

Zoals altijd, is het ook mogelijk om in Camelot of via Zoom deel te nemen aan de Herfstconferentie in onze eigen tijdzone. Het programma wordt voorafgaand aan de Herfstconferentie bekend gemaakt.

In dankbaarheid voor jullie toegewijde dienst aan de opgevaren meesters,

Jullie Conferentieteam

Dagelijkse rozenkrans naar Aartsengel Michael voor de bescherming van onze vier heilige vrijheden: gebruik om 17u (alleen zaterdag om 13u) deze link.

Daily Archangel Michael’s Rosary to protect our four sacred freedoms: use this link at 17h CEST / 9 am MDT (only Saturday at 13h CEST / 5 am MDT).

Tijd

5 oktober 2023 - 8 oktober 2023 (Alle dagen)(GMT+02:00)