februari, 2023

Healing Service

Healing Servicewoe08feb18:00woe20:0018:00 - 20:00(GMT+01:00) Dienst is in het Engels

Informatie

Healing Service

Uitnodiging Healing Service via Zoom

Jullie zijn van harte welkom om woensdag van 18.00 – 20.00 uur tot het bijwonen van de Healing Service via Zoom. Tijdens het zingen van het openingslied Jesus of Galilee plaatst Jezus zijn Elektronische Aanwezigheid over de aanwezigen. Daarom verzoekt hij iedereen die deze dienst bijwoont via Zoom te staan tot het lied is afgelopen.

Genezingspetities

Het is mogelijk om een petitie aan te bieden voor genezing van familieleden en geliefden en deze virtueel aan te bieden. Je kunt hiervoor de petitie thuis invullen. Je petitie wordt tijdens de dienst aan het altaar gezegend en je kunt deze na afloop verbranden, zodat de engelen je verzoek naar de genoemde meesters en genezende engelen kunnen brengen.

Krachtveld

Het vergt een hoop concentratie en meditatie om Jezus’ Aanwezigheid bij ons te houden en om dit kantwerk van Licht te weven wanneer Jezus zijn Lichtlichaam komt vermengen met het onze. Hij weeft zijn lichaam vast aan ons eigen lichaam om ons te helpen de gaten en scheuren in onze aura, de lasten van onze ziel en onze vier lagere lichamen, te genezen. Dus elke keer wanneer je aandacht afgeleid wordt en het krachtveld wordt verstoord, zelfs al kijken we niet met onze ogen, stort een deel van het krachtveld in, evenals een deel van de heiligheid, de heelheid van de ervaring en van het gehele patroon in de zaal.

Meditatie

De Wake wordt gegeven als een meditatie waarbij de deelnemers tijdens het hele ritueel blijven zitten. De Heilige Geest is de werkelijke leider van de dienst. Het is een gelegenheid om de discipline van absolute concentratie te beoefenen. Dit betekent diep naar binnen gaan naar de verborgen mens in je hart.

Genezing

Genezing begint met de eenheid met onze Heer en Heiland Jezus Christus. Er vindt geen genezing plaats zonder het Heilig Hart van Jezus. Tijdens de Wake kunnen wij hem onopgeloste elementen in onze psychologie en de onopgeloste zaken met ons gezin geven, en onze wekelijkse band met Jezus herstellen.

Aanmelden Genezingsdienst

De reservering kun je boeken via de agenda op de website van The Summit Lighthouse. Heb je gereserveerd dan wordt kort voor aanvang de link gestuurd om mee te doen via Zoom.

Meelezen met de Dienst

Wil je de tekst voor eigen gebruik of meelezen met de tekst die ook verschijnt op het scherm tijdens de uitzending dan kun je bij Amethist Pers het boekje “Watch With Me, Jesus’ Vigil of the Hours – Booklet” bestellen.  Klik op: Bestellen

Download versie:

Je kunt de digitale PDF versie van de booklet ook downloaden via onze webshop Amethist Pers. Klik op: Bestellen

Donatie

Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Je kunt doneren via deze link: Doneren

Vragen:

Stuur een mail naar : cveekman@summitlighthouse.nl

Tijd

(Woensdag) 18:00 - 20:00(GMT+01:00)

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten