juni, 2019

woe12jun18:0020:00Activiteit voorbijHealing Service "Watch With Me,"Jesus Vigil of the Hours18:00 - 20:00

Jesus healing Servant Centurion

Lees meer

Details

Healing Service “Watch With Me,” Jesus Vigil of the Hours 
Iedere woensdag avond van 18.00-20.00 uur wordt een Healing Service gegeven. Deze dienst is openbaar en is opgedragen aan het helen en verhogen van alle Lichtdragers die deel uitmaken van het mystieke lichaam van God en aan de genezing van de huidige problemen in de wereld. De dienst staat eveneens voor de genezing van de vier lagere lichamen van de planeet en haar bevolking en voor het verwijderen van aanvallen van Antichrist op zowel persoonlijk als planetair niveau. De dienst is ook gewijd aan de jeugd van de Opgevaren Meester en de jeugd van de wereld. Omdat de zondagdienst de Alpha-vlam is en de Geest van God en de Machtige IK BEN Aanwezigheid voortbrengt, is de midweekse woensdag- avonddienst de Omega-vlam. Het is de straal van smaragd en de Emerald Matrix op de Vijfde Straal, de straal van neerslag en de Goddelijke Moeder.

De Healing Service bestaat uit twee delen:

1) “Watch With Me,” Jezus Vigil of the Hours, die ons door geliefde Jezus de Christus werd gegeven. De Boodschapper en discipelen van Jezus voegen zich met volle stem bij je terwijl je je Watch geeft. Het opgenomen deel van de dienst duurt 90 minuten en bevat ook de rozenkrans voor het kind.

2) De balans van de “Vigil of the Hours” kan worden gehouden met doen van decrees aan Aartsengel Michael en de Elohim Astrea voor protectie, violette vlam decrees voor transmutatie van wereldkarma en / of verzoeken van genezing voor jezelf en voor naasten en allen die treuren op aarde. Roep het oordeel van de HEER op over de duistere krachten die onze kinderen en jeugd achtervolgen en over goddelijke gerechtigheid van regeringen en economieën van alle naties.

“Watch With Me,” 
Jesus Vigil of the Hours.In de inleiding  wordt uitgelegd waarom de Watch wordt gegeven. Door de zonen en dochters van God te beschouwen, mogen ze hun liefde en trouw beloven om zich één uur per week met Jezus te bevinden als verzoening voor degenen die dit niet hebben gedaan en ter nagedachtenis aan hen die met de tijd nog zullen aansluiten. Het past de Lichtdragers van de wereld – ongeacht kerkelijke verbondenheid, ongeacht hun bezigheden – om zich te verenigen in een wereldwijde gebedsdienst die vierentwintig uur per dag kan worden gegeven, om hiermee goddelijke hulp in te roepen voor de planeet en de gehele wereldbevolking.

“Watch With Me”, Jezus ‘wake of the Hours biedt u alle gelegenheid om in deze tijd ‘ een nieuwe hemel en een nieuwe aarde ‘ te realiseren en zo, dat de krachten van het duister, die zich slechts bezig houden met het vernietigen van de wereld, effectief kunnen worden bestreden. Jezus zei dat zijn Heilig Hart op ons zou worden gelegd als we de Dienst wekelijks geven. In een dictatie uit 1987 vroeg hij ons om onze toewijding om de “Watch” te hernieuwen en dat het hiermee het Christusbewustzijn op aarde zou vergroten. Het geven van de Watch wordt behandeld als een meditatie met de deelnemers. De Heilige Geest is de ware dirigent van deze dienst. Het is een kans om de discipline van absolute concentratie te oefenen en uit te oefenen. Dit betekent diep naar binnen gaan naar de verborgen vlam van het hart.

Belangrijk 
Het is een openbare dienst die start stipt om 18.00 uur en wordt de deur van het Sanctuary gesloten. De dienst eindigt om 20.00 uur. Het is belangrijk om tijdig – uiterlijk een kwartier voor aanvang – aanwezig te zijn. Bezoekers van de Healing Service kunnen een briefje (petitie) invullen om genezing  of bescherming te vragen voor hun dierbaren. Deze petitie wordt aangeboden aan onze Meester Jezus Christus en na afloop van de dienst verbrand.

(“Watch With Me,” Jesus Vigil of the Hours is beschikbaar in een boekje van 43 pagina’s en op CD).

Toegang:           Vrijwillige bijdrage

Tijd

(Woensdag) 18:00 - 20:00

Locatie

The Summit Lighthouse Holland

Snelliuspad 23A, Amersfoort

Geef u hier op

Opgeven niet meer mogelijk

Kan helaas niet komenWijzig mijn deelname formulier

Pin It on Pinterest

X
X