maart, 2023

Dienst voor Saint Germain

Dienst voor Saint Germainzat04mrt14:00zat15:0014:00 - 15:00(GMT+01:00) Via Zoom

Informatie

Beste Lichtdragers,

Elke dag zie je de chaos en veranderingen om je heen in de media en mogelijk ook in je eigen omgeving. Vraag je je niet af: Waar gaat dit naar toe?

Verlangt je ziel er ook naar om in een gouden tijdperk te leven? Kunnen we de oude spirituele kennis opnieuw gebruiken om de angst in de huidige wereld te transformeren naar liefde en is de mensheid in staat om terug te keren naar deze hoge staat van bewustzijn om wederom een gouden tijdperk te creëren?

Het Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor de deur! Voel je de roep in je hart?

Het Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor vrijheid en rechtvaardigheid, vrede en verlichting, broederschap, wetenschap en Goddelijke regering. Het is een gouden tijdperk waarin lichtdragers de aarde bewandelen als onopgevaren meesters, in het volle bewustzijn van hun Hogere Zelf.

Er is dus een hoger doel, een hogere weg, en een hogere visie voor de aarde. Er zijn vele leringen van de opgevaren meesters over het Aquariustijdperk en hoe wij deel ervan uitmaken. Wil je meer hierover weten? Wil je meer weten over Saint Germain en de violette vlam?

Dan hebben we goed nieuws voor je!

Wij bieden elke eerste zaterdag van de maand de Dienst voor Saint Germain met als doel het gouden Aquariustijdperk in de wereld te brengen

Wil je meer weten over deze spirituele violette vlam?
De violette vlam is een spirituele vlam en binnen de wetenschap geldt het violet als de kleur die de hoogste frequentie in het lichtspectrum heeft en de hoogste mate aan lichtenergie vrijgeeft aan de wereld. De opgevaren meester Saint Germain heeft het gebruik van deze vlam vrijgegeven voor de mensheid. Deze vlam heelt, reinigt en transmuteert het individu en het universum. Deze machtige vlam verlicht stress, werkt verjongend en zet negatieve energie om in positieve energie. Door de violette vlam met onze mantra’s, decrees, visualisaties en liederen aan te roepen, kan de ziel zich sneller verenigen met haar Hogere Zelf en haar goddelijke plan vervullen De ingewijden uit het Oosten en Westen wisten deze spirituele vlam aan te roepen met de wetenschap van het gesproken Woord met het doel om die eenheid te bereiken.

Wanneer en waar?

Je bent van harte welkom om mee te doen met de Dienst voor Saint Germain, op de eerste zaterdag van de maand van 14.00 – 15.00 uur op locatie in Amersfoort of via Zoom.

We zullen vooral gebruik maken van het ‘Heart, Head and Hand’ boekje. Het is fijn om dit kleine boekje zelf in huis te hebben te bestellen: klik op deze link zodat je er ook thuis mee verder kunt gaan als je dat zou willen. Link naar booklet:  https://amethistpers.nl/product/heart-head-and-hand-decrees-booklet-pdf/

Met vriendelijke groet,

Petrus van Straaten,
Chris Uneputty,
Irene Pielich.

 

Opgeven: Via deze kalender of via contact@summitlighthouse.nl
Mail voor info:  contact@summitlighthouse.nl 
Zoomlink: Deze wordt kort voor aanvang van de dienst gemaild.
Kosten: Geen.
Donatie: Een vrijwillige bijdrage kan via deze link: https://summitlighthouse.nl/donate
Boekje: Klik hier om het boekje te bestellen of hier als PDF downloaden.


Website: www.summitlighthouse.nl
Webshop: www.amethistpers.nl
USA: www.summitlighthouse.org

Tijd

(Zaterdag) 14:00 - 15:00(GMT+01:00)

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten