mei, 2024

Dienst voor Saint Germain voor 2024

Dienst voor Saint Germain voor 2024zat18mei14:30zat16:0014:30 - 16:00(GMT+00:00)

Informatie

Beste lichtdrager,

Elke dag zie je de chaos en veranderingen om je heen in de media en mogelijk ook in je eigen omgeving. Misschien vraag je je af: waar gaat dit naar toe?Verlangt je ziel er ook naar om in een gouden tijdperk te leven? Kunnen we de oude spirituele kennis opnieuw gebruiken om de angst in de huidige wereld te transformeren naar liefde en is de mensheid in staat om terug te keren naar deze hoge staat van bewustzijn om wederom een gouden tijdperk te creëren?

Het Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor de deur!

Het Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor vrijheid en rechtvaardigheid, vrede en verlichting, broederschap, wetenschap en Goddelijke regering. Het is een gouden tijdperk waarin lichtdragers de aarde bewandelen als onopgevaren meesters, in het volle bewustzijn van hun Hogere Zelf. Er is dus een hoger doel, een hogere weg, en een hogere visie voor de aarde. Er zijn vele leringen van de opgevaren meesters over het Aquariustijdperk en hoe wij deel ervan uitmaken. Wil je meer hierover weten? Wil je meer weten over Saint Germain en de violette vlam?

Nieuw

Er is nog meer te onderzoeken en te leren. Heb je wel eens gehoord van het pad van de opgevaren meesters, de heiligen en mystici uit het Oosten en het Westen die het eeuwige leven hebben bereikt? In de ‘Dienst voor Saint Germain’ zul je meer leren over de opgevaren meesters, specifiek over de heren van de zeven stralen. Deze zeven mystici streefden naar en bereikten het doel van meesterschap op elk van de zeven inwijdingspaden, of stralen, van spirituele groei.

De zeven regenboogstralen van spiritueel licht komen overeen met de zeven grote energiecentra, of chakra’s, in het lichaam. Elke straal heeft een unieke kleurfrequentie en kwaliteit, en elke straal vertegenwoordigt een ander pad naar zelfmeesterschap.
In deze dienst, met een mini-lezing, maak je kennis met de levens van deze mystici – sommigen afkomstig uit vergeten eeuwen op legendarische continenten en uit beschavingen die begraven liggen in het zand van de tijd of onder de zeeën.

Door deze zeven paden van spiritueel meesterschap te verkennen, ontvang je geruststelling, inspiratie en waardevolle sleutels voor je eigen levensreis. Deze diensten met mini-lezingen zijn onafhankelijk van elkaar te volgen.

Doe je mee?

Wij bieden twee keer in de maand de Dienst voor Saint Germain met als doel het gouden Aquariustijdperk in de wereld te brengen en meer inzicht te krijgen op welke straal jij je spirituele meesterschap kunt behalen. In elk opeenvolgende zaterdag zullen we naar het leven kijken van een van de heren van de zeven stralen. Ook zullen we de wetenschap van het gesproken Woord toepassen en meer vertellen over de violette vlam.

Wanneer en waar?

Je bent van harte welkom om mee te doen met de Dienst voor Saint Germain, op de volgende zaterdagen, met iedere zaterdag de leringen van een andere ‘heer van de zeven stralen’:

  • 3 februari ‘El Morya’,
  • 2 maart ‘Lord Lanto’,
  • 16 maart ‘Paul de Venetiaan’,
  • 6 april ‘Serapis Bey’,
  • 4 mei ‘Hilarion’ ‘,
  • 18 mei Lady Master Nada’
  • 1 juni ‘Saint Germain’.

Tijd: 14.30 – 16.00 uur op locatie in Amersfoort of via Zoom.

We zullen vooral gebruik maken van het ‘Heart, Head and Hand’ boekje. Het is fijn om dit kleine boekje zelf in huis te hebben. Het te bestellen via onderstaande link.
Boekje bestellen. Klik op: https://amethistpers.nl/product/heart-head-and-hand-decrees-booklet-pdf-2/

Geef je op via contact@summitlighthouse.nl of via de website Activiteiten.

De zoomlink om deel te nemen zal ongeveer een kwartier voor aanvang worden gestuurd.

Website: www.summitlighthouse.nl
Webshop: www.amethistpers.nl
USA: www.summitlighthouse.org

 

Met vriendelijke groet,

Het ‘Dienst voor Saint Germain’ team

Tijd

18 mei 2024 14:30 - 16:00(GMT+00:00)

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten