Dienst voor Saint Germain

zat04sep14:00zat16:00Dienst voor Saint GermainVia Zoom

Saint Germain Dienst

Informatie

Geliefde vrienden,

Jullie zijn van harte welkom om mee te doen met de Dienst voor Saint Germain, zaterdag 1 mei 2021 van 14.00-16.00 uur via Zoom. Het doel van deze dienst is het bijstaan van Saint Germain om de wereld in het gouden tijdperk te brengen. We richten ons in deze dienst op het geven van decrees en mantra’s met aandacht voor de bijbehorende visualisaties en in een rustig tempo. We zingen liederen en nemen deel aan geleide meditaties.

De filosoof George Santayana heeft gezegd, “Degenen die zich het verleden niet herinneren zijn gedoemd het te herhalen”. Dat is waar, maar zelfs degenen die zich het verleden wél herinneren, herhalen het — als zij de violette vlam niet gebruiken.

Ook wordt uitleg gegeven over de leringen van de opgevaren meesters van de Grote Witte Broederschap met behulp van video- en audiofragmenten van de boodschappers van de Grote Witte Broederschap. We roepen de violette vlam aan om onze moeilijkheden en die van onze geliefden op te lossen. De violette vlam is een speciaal spiritueel licht geïntroduceerd door de Opgevaren Meester Saint Germain.

Het is een wonderlijke techniek die helpt de geest te zuiveren, de emoties te bevrijden en het lichaam te genezen. Door de violette vlam in onze mantra’s, decrees, visualisaties en liederen aan te roepen, kan de ziel zich sneller verenigen met haar Heilige Christus-Zelf en haar goddelijk plan vervullen.

We zullen vooral gebruik maken van het Heart, Head and Hand boekje. De teksten komen op het scherm te staan maar als je nog geen decreeboek hebt zou je dit boekje via onderstaande link kunnen bestellen.

Heart, Head and Hand
Klik hier om het boekje te bestekken

Opgeven: Ga naar de website van de SummitLighthouse en kijk in activiteiten om je aan te melden of stuur een mail naar: tslh@summitlighthouse.nl 
Zoomlink: Deze wordt kort voor aanvang van de dienst gemaild.
Kosten: Geen.
Donatie: Een vrijwillige bijdrage kan via deze link: https://summitlighthouse.nl/doneren

Website: www.summitlighthouse.nl
Webshop: www.amethistpers.nl
USA: www.summitlighthouse.org

 

Lees meer

Tijd

(Zaterdag) 14:00 - 16:00

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten

Lukt mij niet om mee te doen helaasWijzigen