januari, 2024

Dienst voor Saint Germain

Dienst voor Saint Germainzat06jan14:30zat16:3014:30 - 16:30(GMT+01:00)

Dienst voor Saint Germain

Informatie

Beste Lichtdragers,

Elke dag zie je de chaos en veranderingen om je heen in de media en mogelijk ook in je eigen omgeving. Vraag je je niet af: Waar gaat dit naar toe?

Verlangt je ziel er ook naar om in een gouden tijdperk te leven? Kunnen we de oude spirituele kennis opnieuw gebruiken om de angst in de huidige wereld te transformeren naar liefde en is de mensheid in staat om terug te keren naar deze hoge staat van bewustzijn om wederom een gouden tijdperk te creëren?

Het Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor de deur!

Voel je de roep in je hart? Het Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor vrijheid en rechtvaardigheid, vrede en verlichting, broederschap, wetenschap en Goddelijke regering. Het is een gouden tijdperk waarin lichtdragers de aarde bewandelen als onopgevaren meesters, in het volle bewustzijn van hun Hogere Zelf.

Hoger doel

Er is dus een hoger doel, een hogere weg, en een hogere visie voor de aarde. Er zijn vele leringen van de opgevaren meesters over het Aquariustijdperk en hoe wij deel ervan uitmaken. Wil je meer hierover weten? Wil je meer weten over Saint Germain en de violette vlam? Wil je meer weten over de opgevaren meesters en hun leringen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij bieden elke eerste zaterdag van de maand de Dienst voor Saint Germain met als doel het gouden Aquariustijdperk in de wereld te brengen.

Wetenschap van het gesproken Woord

De dienst voor Saint Germain bestaat uit een lezingdeel van de leringen van de opgevaren meesters van de Grote Witte Broederschap. Dit wordt aangeboden met behulp van video- en audiofragmenten van de boodschappers van de Grote Witte Broederschap, Mark L. Prophet en Elizabeth C. Prophet. In de dienst passen we de wetenschap van het gesproken Woord toe, waarin we decrees en mantra’s met aandacht voor de bijbehorende visualisaties en in een rustig tempo geven. We zingen liederen en nemen deel aan geleide meditaties. We roepen de violette vlam aan om onze moeilijkheden en die van onze geliefden te transmuteren.

Thema

Het Thema van deze Dienst voor Saint Germain zal in het teken staan van de inspirerende spirituele leringen over ‘de Drie Koningen’ en wat ze voor jouw innerlijk kind kunnen betekenen. Als extra bieden we de violette vlam meditatie en de ‘Lichtmeditatie van Saint Germain’ aan. Wil je meer weten en de meditatie ervaren? Doe gezellig mee!

Wanneer en waar?

Je bent van harte welkom om mee te doen met de Dienst voor Saint Germain, op zaterdag 02 december van 14.30 – 15.30 uur het eerste deel van de Dienst en van 15:30 -16:30 uur is het Tweede deel van de Kuan Yin Rosary. Je bent van harte welkom op locatie in Amersfoort of om via Zoom mee te doen.

 

Heart, Head and Hand,

We zullen vooral gebruik maken van het ‘Heart, Head and Hand’ boekje. Het is fijn om dit kleine boekje zelf in huis te hebben te bestellen via onderstaande link zodat je er ook thuis mee verder kunt gaan als je dat zou willen.

https://amethistpers.nl/product/heart-head-and-hand-decrees-booklet-pdf/

Opgeven

Geef je op via contact@summitlighthouse.nl of via de website Activiteiten en dan Dienst voor Saint Germain.
De zoomlink om deel te nemen zal ongeveer een kwartier voor aanvang gestuurd worden.

Website: www.summitlighthouse.nl
Webshop: www.amethistpers.nl
USA: www.summitlighthouse.org

 

Een hartelijke warme groet,

Petrus van Straaten en Irene Pielich

Tijd

(Zaterdag) 14:30 - 16:30(GMT+01:00)

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten