september, 2023

Dienst voor Saint Germain

Dienst voor Saint Germainzat02sep14:00zat16:0014:00 - 16:00 Via Zoom

Dienst voor Saint Germain

Informatie

Beste Lichtdragers,

Elke dag zie je de chaos en veranderingen om je heen in de media en mogelijk ook in je eigen omgeving. Vraag je je niet af: Waar gaat dit naar toe? Verlangt je ziel er ook naar om in een gouden tijdperk te leven? Kunnen we de oude spirituele kennis opnieuw gebruiken om de angst in de huidige wereld te transformeren naar liefde en is de mensheid in staat om terug te keren naar deze hoge staat van bewustzijn om wederom een gouden tijdperk te creëren?

Het Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor de deur!

Voel je de roep in je hart? Het Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor vrijheid en rechtvaardigheid, vrede en verlichting, broederschap, wetenschap en Goddelijke regering. Het is een gouden tijdperk waarin lichtdragers de aarde bewandelen als onopgevaren meesters, in het volle bewustzijn van hun Hogere Zelf.

Er is dus een hoger doel, een hogere weg, en een hogere visie voor de aarde. Er zijn vele leringen van de opgevaren meesters over het Aquariustijdperk en hoe wij deel ervan uitmaken. Wil je meer hierover weten? Wil je meer weten over Saint Germain en de violette vlam? Wil je meer weten over de opgevaren meesters en hun leringen?

Dan hebben we goed nieuws voor je!

Wij bieden elke eerste zaterdag van de maand de Dienst voor Saint Germain met als doel het gouden Aquariustijdperk in de wereld te brengenWe starten met een lezingdeel van de leringen van de opgevaren meesters van de Grote Witte Broederschap. Dit wordt aangeboden met behulp van video- en audiofragmenten van de boodschappers van de Grote Witte Broederschap, Mark L. Prophet en Elizabeth C. Prophet.

NIEUW:

We zullen starten met de basisleringen en hierop verder bouwen in de volgende diensten.

In het tweede deel van de dienst passen we de wetenschap van het gesproken Woord toe, waarin we decrees en mantra’s met aandacht voor de bijbehorende visualisaties en in een rustig tempo geven. We zingen liederen en nemen deel aan geleide meditaties.

In dit deel roepen we de violette vlam aan om onze moeilijkheden en die van onze geliefden op te lossen. Het Thema van de Dienst voor Saint Germain van 2 september 2023 zal in het teken staan van de wereld leraar Kuthumi en de 2de straal, van wijsheid en verlichting.

Wanneer en waar?

Je bent van harte welkom om mee te doen met de Dienst voor Saint Germain, op de eerste zaterdag van de maand van 14.00 – 15.00 uur op locatie in Amersfoort of via Zoom. We zullen vooral gebruik maken van het ‘Heart, Head and Hand’ boekje. Het is fijn om dit kleine boekje zelf in huis te hebben te bestellen via onderstaande link zodat je er ook thuis mee verder kunt gaan als je dat zou willen.

Heart, Head and Hand

https://amethistpers.nl/product/heart-head-and-hand-decrees-booklet-pdf/

 

Geef je op via contact@summitlighthouse.nl of via onderstaande knop.
De zoomlink om deel te nemen zal ongeveer een kwartier voor aanvang gestuurd worden.

Website: www.summitlighthouse.nl
Webshop: www.amethistpers.nl
USA: www.summitlighthouse.org

Met vriendelijke groet,

Petrus van Straaten, Chris Uneputty en Irene Pielich

Tijd

(Zaterdag) 14:00 - 16:00

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten