Dienst voor Saint Germain

zat06mrt14:00zat16:00Dienst voor Saint GermainVia Zoom

Saint Germain Dienst

Informatie

Geliefde vrienden,

Jullie zijn van harte welkom om mee te doen met de Dienst voor Saint Germain, zaterdag 6 maart 2021 van 14.00-16.00 uur via Zoom. Het doel van deze dienst is het bijstaan van Saint Germain om de wereld in het gouden tijdperk te brengen. We richten ons in deze dienst op het geven van decrees en mantra’s met aandacht voor de bijbehorende visualisaties en in een rustig tempo. We zingen liederen en nemen deel aan geleide meditaties.

Ook wordt uitleg gegeven over de leringen van de opgevaren meesters van de Grote Witte Broederschap met behulp van video- en audiofragmenten van de boodschappers van de Grote Witte Broederschap. We roepen de violette vlam aan om onze moeilijkheden en die van onze geliefden op te lossen. De violette vlam is een speciaal spiritueel licht geïntroduceerd door de Opgevaren Meester Saint Germain.

Het is een wonderlijke techniek die helpt de geest te zuiveren, de emoties te bevrijden en het lichaam te genezen. Door de violette vlam in onze mantra’s, decrees, visualisaties en liederen aan te roepen, kan de ziel zich sneller verenigen met haar Heilige Christus-Zelf en haar goddelijk plan vervullen.

Graag opgeven via tslh@summitlighthouse.nl  of hier aanmelden dan sturen we de Zoom-link kort voor het begin van de dienst door.

Donatie: Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Je kunt doneren via deze link: Klik hier

Website: www.summitlighthouse.nl
Webshop: www.amethistpers.nl
USA: www.summitlighthouse.org

Lees meer

Tijd

(Zaterdag) 14:00 - 16:00

Aanmelding voor Activiteit

Aanmeldingen gesloten

Lukt mij niet om mee te doen helaasWijzigen