Boekstudiegroep : Saint Germain over Alchemie

woe06okt19:00woe21:00Boekstudiegroep : Saint Germain over Alchemie

Boekstudiegroep Saint Germain

Informatie

Voltaire noemde hem “de man die alles weet en nooit sterft”. En dat is een understatement. De graaf Saint Germain veranderde onedele metalen in goud, verwijderde fouten uit diamanten en ontdekte het elixer van de eeuwige jeugd. Deze “Wonderman van Europa” was de vertrouweling van koningen en een vriend van de armen. Hij gebruikte zijn alchemistische krachten om de armoede te verdrijven die er in de achttiende eeuw heerste.Maar zijn goed gedocumenteerde “wonderen” waren in feite het natuurlijke uitvloeisel van zijn beoefening van alchemie. Zijn geheimen kunnen u in staat stellen om onedele metalen in goud te veranderen. Maar het werkelijke doel van alchemie is om onszelf te veranderen, om ons land te veranderen en om de aarde te veranderen. In dit zelfhulpboek reikt de opgevaren meester Saint Germain u de geheimen aan die hij eeuwen geleden
reeds toepaste:

 stap-voor-stap precipitatie – direct of indirect – van zichtbare, tastbare objecten;
 het aanboren van energieën van de schepping;
 formules om aan de Universele Bron alles te onttrekken wat u nodig heeft;
 hoe u een wolk kunt scheppen van oneindige energie om uw spirituele kracht te vergroten;
 formules en leefregels voor hereniging met uw Ware Zelf.

De basisboodschap van Saint Germain over Alchemie is dat u niet machteloos bent. Alchemie is een krachtige methode van zelftransformatie. U hoeft geen slachtoffer te zijn van de omstandigheden. U kunt uw lotsbestemming veranderen. U kunt uw leven, uw land en uw planeet veranderen. En u kunt vandaag beginnen!

In deze boekstudiegroep gaan we op zoek naar de alchemistische sleutels die Saint Germain ons geeft. Door het boek samen te lezen en persoonlijke inzichten te delen, komen we tot een hogere waarheid. Het zijn inspirerende avonden met gelijkgestemden, die geen voorbereiding vraagt. Doe je met ons mee?

Boekstudiegroep facilitator Petrus:

Meer dan 25 jaar geleden, na ernstig ziek te zijn geweest, begon mijn spirituele zoektocht. Na een aantal jaren meditatie te hebben beoefend en boeken te hebben gelezen zoals De Meesters van het Verre Oosten, ontdekte ik The Summit Lighthouse. Het voelde als thuiskomen voor mijn ziel en tegelijkertijd moest mijn uiterlijke bewustzijn wennen aan de nieuwe inzichten. Maar door het gebruik van de Violette Vlam en andere spirituele technieken ervoer ik – en ervaar ik nog steeds – een enorme versnelling op mijn pad, waardoor de nieuwe inzichten en spirituele technieken een integraal onderdeel van mijn wezen en leven zijn geworden.
Als gevolg daarvan vindt er een diepe genezing plaats, zowel fysiek als psychologisch, en komen de verhalen uit het boek De Meesters van het Verre Oosten tot leven in mijn eigen leven. Uit dankbaarheid naar de Meesters deel ik graag mijn kennis met anderen.

INFORMATIE:
Boek: Saint Germain over Alchemie
Taal: Nederlands
Locatie: Via Zoom
Begeleid door: Petrus van Straaten
Start: Woensdag 6 oktober
Tijdstip: 19 – 21 uur
De data zijn: 1x in de twee weken
Kosten: Eenmalige aanschaf boek Saint Germain over Alchemie, € 19,95 via www.amethistpers.nl 
Kosten per avond: €2,50
Aanmelden mail naar: pvanstraaten@summitlighthouse.nl


Boek bestellen?
Klik op het boek om rechtstreeks naar de bestelpagina te gaan.

Saint Germain over Alchemie

Lees meer

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 21:00