februari, 2023

A Sacred Adventure – Ontmoet de opgevaren meesters

A Sacred Adventure – Ontmoet de opgevaren meesterszat25feb14:30zat16:3014:30 - 16:30 Cursus voor zelfverwezenlijking

Cursus Sacred Adventures Deel II

Informatie

A Sacred Adventure – Ontmoet de opgevaren meesters

Cursus voor zelfverwezenlijking

In de wereld om ons heen zien we bedreigende situaties. De media staat bol van angstopwekkende berichten en doemscenario’s over de toekomst van de aarde.

Voel jij van binnen dat dit niet is hoe het leven bedoeld is? Hunkert jouw ziel naar leven vanuit je innerlijke bron van liefde, wijsheid en kracht in een wereld van harmonie en broederschap?

Dan is er voor jou goed nieuws

Er bestaat namelijk een spirituele reis naar heelwording met je Hogere Zelf, met concrete stappen en sleutels die worden aangereikt door de opgevaren meesters; onze oudere broeders en zusters die dit pad van heelwording vóór ons hebben doorlopen. En wij zijn bedoeld te volgen in hun voetsporen.

Doet dit je hart sneller kloppen?

Dan is deze cursus mogelijk écht iets voor jou! A Sacred Adventure, Ontmoet de opgevaren meesters brengt je verdieping en praktische stappen om sneller vooruitgang te boeken op je spirituele pad; nodigt je uit tot hartscontact met de opgevaren meesters en het geven van hun mantra’s; leert je hoe je met hen kunt samenwerken om de persoonlijke opdracht van jouw ziel te vervullen en de eenwording met jouw goddelijke Werkelijkheid te versnellen; en nog veel meer.

Klik op onderstaande button voor meer informatie 

Informatie over Cursus A Sacred Adventure

Tijd

(Zaterdag) 14:30 - 16:30