Doe mee met de komende revolutie in hoger bewustzijn – Lezingen 2022 –

Het Aquariustijdperk van Saint Germain

Het Aquariustijdperk heeft zijn intrede gedaan en brengt grote veranderingen met zich mee. Dit is dagelijks in het nieuws en om ons heen te zien. Wellicht vraag je je weleens af: waar bewegen we ons naartoe?

Het Aquariustijdperk van Saint Germain staat voor vrijheid en rechtvaardigheid, vrede en verlichting, broederschap, wetenschap en Goddelijke regering. Het brengt onderwijs voor het hart zodat kinderen en jongeren hun hoogste potentieel kunnen verwezenlijken. Het is een gouden tijdperk waarin lichtdragers de aarde bewandelen als onopgevaren meesters, in het volle bewustzijn van hun Hogere Zelf.

Er is dus een hoger doel, een hogere weg, en een hogere visie voor de aarde. Er zijn vele leringen van de opgevaren meesters over het Aquariustijdperk, over ons verleden in voorbije gouden tijdperken en hoe we nu deel uitmaken van het gouden tijdperk dat op het spirituele niveau, het etherische niveau, reeds gaande is. Wil je meer hierover weten? Wil je weten hoe je het gouden tijdperk van het spirituele naar het fysieke kunt brengen? Wil je weten hoe jij dit kunt bewerkstelligen met de violette vlam van Saint Germain? Dan hebben we goed nieuws voor je!

In 2022 bieden we je vijf lezingen aan die je bekend maken met het pad van de Robijnen Straal. Sanat Kumara, Gautama Boeddha, Maitreya Boeddha, Jezus Christus en Padma Sambhava zijn de inwijders op dit pad. Zij nemen ons mee in de stappen die we kunnen nemen om onze drievoudige vlam te vergroten en een evolutiestap te maken naar het licht door het bewustzijn van onze Hogere Zelf te omarmen. En nog veel meer.

Daarnaast zijn er twee lezingen waarin we je meenemen in de leringen van Saint Germain. De eerste is op 27 februari over het boek ‘Saint Germain over Alchemie’. In het najaar van 2022 is er een workshop over de Violette Vlam en een speciale lezing over ‘Saint Germain, de Wonderman van Europa’.

We hopen dat je enthousiast wordt van ons aanbod en ontmoeten je graag in de lezingen. Je kunt deelnemen in Amersfoort of vanuit je eigen ontspannen omgeving via Zoom.

Laat het licht en de wijsheid van de opgevaren meesters je inspireren en verwerf nieuwe inzichten die je helpen in je dagelijkse leven. Leer meer over de hoopvolle boodschap van Saint Germain en zijn spirituele technieken waarmee we het gouden tijdperk vanuit het spirituele niveau naar het fysieke kunnen brengen.

Je kunt je alvast inschrijven voor de lezing van 27 februari “Saint Germain over Alchemie’.
Informatie over de overige lezingen volgt!

Het totale aanbod voor 2022:

Zondag 27 februari          Lezing ‘Saint Germain over Alchemie’
Zondag 13 maart              Lezing ‘Sanat Kumara en zijn legioen van lichtdragers om de wereld te redden’  *)
Zondag 24 april                 Lezing ‘Boeddha en de Robijnen Straal’ *)
Zondag 29 mei                   Lezing ‘Het Gouden Tijdperk van Jezus’ *)
Zondag 12 juni                   Lezing ‘Padma Sambhava en zijn Hart van Licht’ *)
September                           Workshop ‘Beleef het Violette Vuur’ *)
Oktober                                Lezing ‘De Aquariusboodschap van Saint Germain’ *)

Wil je je inschrijven of wil je meer informatie, mail dan naar:

Contact@summitlighthouse.nl

*) Meer info volgt.

The Summit Lighthouse Holland

Keeper of the Flame

T Uneputty
X
X