Broadcast The Summit Lighthouse

De broadcast is beschikbaar voor Hoeders van de Vlam die les 1 tot en met les 7 hebben doorlopen en in “good standing zijn”. Dit wil zeggen dat bij zijn met hun maandelijkse contributie voor de Broederschap van Hoeders van de Vlam. Wil je een dienst meedoen via de broadcast dan zijn er 3 mogelijkheden.

A. De Nederlandse Broadcast

Dit gaat via het IP-adres: mms://84.87.63.189:8888/ . Je kunt klikken op de link. Vervolgens gaat een mediaplayer open en kun je de dienst beluisteren. Het zijn de diensten die live worden uitgezonden vanuit  Amersfoort zoals:

  1. Zondagdiensten
  2. Zondag Replay ( een opgenomen dienst uit Montana die in het Engels wordt uitgezonden)
  3. Healingservices (woensdagavond)
  4. Saint-Germain Services
  5. Saint Germain Diensten
  6. Kuan-Yin Diensten
  7. Community Diensten
  8. Speciale diensten

B.Europese broadcast

De website van de Europese broadcast is www.summitbroadcast.tv. voor dagelijks diensten ’s ochtends en ’s avonds. De European broadcast is een initiatief van de “Round Table” van vier studiegroepen uit Helsinki (Finland), Stockholm (Zweden), Kopenhagen (Denemarken) en Amersfoort (Nederland). Om een account te krijgen dient een digitaal formulier te worden ingevuld (Engels). Zodra het formulier is verstuurd ontvang je accountgegevens om in te kunnen loggen. Het zijn diensten die wisselend door deze studiegroepen vanuit Europa worden uitgezonden.

C. Amerikaanse Broadcast

Ben je een Hoeder van de Vlam, bij les 8 en in “good standing” en wil je meedoen met de broadcast vanuit Montana? Log dan hier in met je naam (voorletter en achternaam aan elkaar) en accountnummer: http://www.summitlighthouse.org/members/wp-login.php. Voor hulp kun je een e-mailbericht sturen (in het Engels) naar: Broadcast@TSL.org.

Kijk altijd in de agenda welke diensten er gegeven en het desbetreffende tijdstip.