Boekstudiegroep Karma en reïncarnatie – Utrecht –

don25jun19:0021:00Event voorbijNu onlineAanbevolenBoekstudiegroep: Karma en reïncarnatie via Zoom - Meeting Three -Via Zoom19:00 - 21:00

Over het boek: Karma en reïncarnatie

In verband met het Coronavirus vervalt deze Boekstudiegroep.  Houd de agenda in de gaten voor een nieuwe datum. 

Het woord karma is een algemeen begrip geworden. Maar niet iedereen weet wat het werkelijk betekent of hoe we ermee om moeten gaan. Dit verhelderende boekje helpt om greep te krijgen op karmische banden uit vorige levens die hebben bijgedragen tot je huidige levensomstandigheden.

Je zult ontdekken hoe je daden in vorige levens – goede en slechte – invloed hebben op het feit in welke familie je werd geboren; tot wie je je aangetrokken voelt en waarom sommige mensen je zo irriteren. Je zult leren over groepskarma; wat we tussen twee levens in doen, en wat de grote verlichte figuren uit het oosten en het westen, zoals Jezus, te zeggen hebben over karma en reïncarnatie. Maar bovenal zul je te weten komen hoe je je karmische ontmoetingen ten goede kunt keren in geweldige kansen om de toekomst te vormen zoals je dat zelf wilt.

In dit boekje zijn de onderwerpen karma en reïncarnatie uitstekend onderbouwd met voorbeelden uit de praktijk van het dagelijks leven…

Deze boekstudiegroep is geschikt voor zowel iedereen die onbekend is met karma en reïncarnatie, als voor iedereen die bekend is met karma en reïncarnatie, maar nog vragen heeft wat dit praktisch betekent voor zijn/haar leven. We hopen je te ontmoeten om samen dit boek te bestuderen en van elkaar te leren.


INFORMATIE:
Boek: Karma en reïncarnatie
Taal: Nederlands
Locatie: Hoefijzerstraat 20 Utrecht Tel: 06 16 23 98 78
Begeleid door: Wim Helder en Piet van Straaten
Start: donderdag 12 maart
Tijdstip: 19 – 21 uur
De data zijn: 2e en 4e donderdag van de maand
Kosten: Eenmalige aanschaf boek Karma en reïncarnatie € 14,- / vrijwillige bijdrage per avond
Aanmelden mail naar: : contact@summitlighthouse.nl of
Aanmelden kan ook via de agenda: Klik hier

samuel

Keeper of the Flame

Pin It on Pinterest

X
X