Boekstudiegroep: A Dweller on Two Planets – Amersfoort –

zat18jul14:0016:00Nu onlineAanbevolenBoekstudiegroep ‘A Dweller on Two Planets’- Meeting IIIDoe mee via Microsoft TeamsU ontvangt na aanmelding een link om mee te doen via Teams14:00 - 16:00

Over het boek: ‘A Dweller on Two Planets’

In verband met het Coronavirus vervalt deze Boekstudiegroep.  Houd de agenda in de gaten voor een nieuwe datum. 

Ben je altijd wel nieuwsgierig geweest hoe mensen vroeger in Atlantis leefden? Heb je altijd al wel een bepaalde verbondenheid gevoeld als er iets over Atlantis werd verteld? Wilde je dan meer weten? Ben je daarnaast geïnteresseerd in de reis die een ziel maakt door zijn incarnaties heen? Hoe gebeurtenissen uit het verleden invloed hebben in het heden? Dan is dit boek echt iets voor jou!

Het boek ‘A Dweller on Two Planets’ neemt je mee, terug in de tijd waarin de glorie van een grote beschaving schitterde. Phylos vertelt levensecht over o.a. hun regering, rechtstelsel, hun manier van leven, hoe de steden eruit zagen, met welke bijzondere voertuigen ze reisden en welke bijzondere uitvindingen ze hadden. In het boek wordt verteld over de hoge kundigheid van de wetenschap van de metafysica gedurende de gouden eeuw van Atlantis en de tragische oorzaak waardoor het continent in zee is weg gezakt.

Het boek vormt een kosmische biografie van al zijn verschillende incarnaties. Phylos is zo eerlijk en open in de fouten die hij maakte en hoe hij dit in vervolg levens weer recht moest zetten. Er valt hier zoveel uit te halen wat toe te passen is in je eigen leven. Dit boek is dus echt een aanrader!

Doe je met ons mee om de lessen en inzichten van dit boek samen te verkennen? Je bent van harte welkom. De thee, koffie en koekje staan voor je klaar. We maken er samen mooie, gezellige en inspirerende ontmoetingen van waarin we van elkaar kunnen leren.


INFORMATIE:
Locatie: The Summit Lighthouse of Holland Stichting Snelliuspad 23A, 3817 TN Amersfoort Tel: 033 258 4394
Boek: ‘A Dweller on Two Planets’ Door ‘Phylos the Thibetan’ (Versie 1, copyright 1952)
Taal: Engels boek, bespreking in het Nederlands
Begeleid door: Chris Uneputty en Irene Pielich
Start op zaterdag 14 maart 2020 en daarna elke tweede zaterdag van de maand.
De data zijn: za 14 maart, za 4 april, za 9 mei, za 13 juni, za 12 september, za 17 oktober en za 14 november. Daarna gaan we in januari 2021 weer verder.
Tijdstip: 14 – 16 uur
Vergoeding per keer: vrijwillige bijdrage
Aanmelden mail naar: ipielich@summitlighthouse.nl of cuneputty@summitlighthouse.nl
Aanmelden kan ook via de agenda: Klik hier.

samuel

Keeper of the Flame

Pin It on Pinterest

X
X