Boekstudiegroep: Alchemie van het hart – hoe je meer liefde kunt geven en ontvangen

Vanwege veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus en het voorlopig onduidelijk is hoe het de komende tijd eruit gaat zien, zullen veel activiteiten online worden aangeboden. Kijk ook in de agenda voor informatie over de meeste recente activiteiten.


Alchemie van het hart – Opgeven en betalen –

Totaal: € -

Boekstudiegroep: Alchemie van het hart – hoe je meer liefde kunt geven en ontvangen

Vind een hogere liefde

Onze gevoelige en diepgaande inzichten helpen ons toegang te krijgen tot het meest kostbare en verkeerd begrepen component van ons wezen: het hart. Ze laten ons zien dat liefde niet alleen medelevend en koesterend, maar ook krachtig, dynamisch en praktisch kan zijn - een katalysator voor spirituele groei.

Leer hoe je meer vanuit je hart kunt leven, je hart kunt zuiveren en je hartsvlam vergroten, hoe je blokkades kunt overwinnen, je hart kunt openen en bekrachtigen, zodat je meer liefde kunt geven en ontvangen, en meer betekenisvolle relaties kunt opbouwen. En hoe lessen in liefde de deur kunnen openen naar een hogere liefde.

In dit boek vind je inspirerende informatie van de opgevaren meesters, beschreven door Elizabeth Clare Prophet en Patricia Spadaro en uitgebreid met inzichten van vele hedendaagse en vroegere wijzen uit alle windstreken. Je vindt er waargebeurde verhalen, anekdotes, en ook veel oefeningen en meditaties om meer inzicht te krijgen in je eigen harteroerselen en om je hartsvlam aan te wakkeren.


Kanaal: Online (Zoom)
Opgeven: Door te betalen via deze betaalpagina
Boek: Alchemie van het hart
Begeleid door:  Petrus van Straaten
Kosten: Eenmalige aanschaf van 'Alchemie van het hart' € 14,75 via Amethist Pers
Vergoeding per keer: Bijdrage per keer van 2,50 via deze betaalpagina

Aanmelden: Heb je gereserveerd en betaald, dan krijg je een half uur van tevoren de link om mee te doen via Zoom. Ook krijg je van tevoren een handleiding voor de installatie en het gebruik van Zoom. Heb je vragen dan kun je mailen naar contact@summitlighthouse.nl.