A Dweller on Two Planets (online boekstudiegroep)

Vanwege veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus en voorlopig onduidelijk is hoe het de komende tijd eruit gaat zien, zullen veel activiteiten online worden aangeboden. Hieronder een aantal activiteiten die via Microsoft Teams of Zoom naast de reguliere Diensten op het programma staan. Kijk ook in de agenda voor informatie over de meeste recente gratis activiteiten zoals het bijwonen van onze diensten.


 

A Dweller on Two Planets

Totaal: € -

Ben je altijd wel nieuwsgierig geweest hoe mensen vroeger in Atlantis leefden? Heb je altijd al wel een bepaalde verbondenheid gevoeld als er iets over Atlantis werd verteld? Wilde je dan meer weten? Ben je daarnaast geïnteresseerd in de reis die een ziel maakt door zijn incarnaties heen? Hoe gebeurtenissen uit het verleden invloed hebben in het heden? Dan is dit boek echt iets voor jou!

‘A Dweller on Two Planets’ neemt je mee terug in de tijd waarin de glorie van een grote beschaving schitterde. Phylos vertelt levensecht over onder andere hun regering, rechtstelsel, hun manier van leven, hoe steden eruit zagen, met welke bijzondere voertuigen ze reisden en welke bijzondere uitvindingen ze hadden. In het boek wordt verteld over de hoge kundigheid van de wetenschap van de metafysica gedurende de gouden eeuw van Atlantis en de tragische oorzaak waardoor het continent in zee is weg gezakt.

Het boek vormt een kosmische biografie van al zijn verschillende incarnaties. Phylos is zo eerlijk en open in de fouten die hij maakte en hoe hij dit in vervolg levens weer recht moest zetten. Er valt zoveel uit te halen wat toe te passen is in je eigen leven. Dit boek is echt een aanrader!

Doe je met ons mee om de lessen en inzichten van dit boek samen te verkennen? Je bent van harte welkom. We maken er samen mooie, gezellige en inspirerende ontmoetingen van waarin we van elkaar kunnen leren. De boekstudiegroep wordt in Microsoft Teams gehouden. Je kunt hier Microsoft Teams voor op je bureaublad downloaden, of je kunt gezellig meedoen via een uitnodiging. Mocht je vragen hebben over het gebruik van Teams? Stuur dan een mail naar cuneputty@summitlighthouse.nl

INFORMATIE:
Kanaal: Microsoft Teams
Link: Na inschrijving word je uitgenodigd om deel te nemen in Teams, of je kunt Teams downloaden
Boek: ‘A Dweller on Two Planets’ door ‘Phylos the Thibetan’ (Versie 1, copyright 1952)
Taal: Engels boek met bespreking in het Nederlands
Begeleid door: Chris Uneputty en Irene Pielich
Start: was op zaterdag 9 mei 2020 vervolgens ieder 2e zaterdag van de maand
Tijdstip: 14 – 16 uur of in afstemming met de groep
Opgeven en vergoeding per keer: Op deze pagina kun je je opgeven. De eigen bijdrage per keer bedraagt: 2,50.