Untitled Document

Decrees zijn de meest effectieve vorm van het hardop gesproken gebed

Het maakt niet uit of u een bepaalde religie aanhangt of niet, want u kunt aan uw eigen devoties altijd het geven van decrees toevoegen. Het doen van decrees is de krachtigste manier om Gods energie aan te wenden. Het is het geheim om uzelf en de wereld te veranderen.

Aangezien het luid uitgesproken gebed krachtiger is dan gebeden die in stilte worden gedaan, kunt u de decrees beter hardop doen. Indien u niet hardop kunt decreeën, wanneer u bijvoorbeeld op een openbare plaats bent, kunt u de decrees onhoorbaar doen in uw geest. U zult spoedig door uw eigen ervaringen de ongelooflijke kracht ontdekken die vrijkomt wanneer u de wetenschap van het Gesproken Woord gebruikt.

Lynette, een artieste, bewees dit aan zichzelf toen zij op een nacht wakker schrok door een inbreker die haar slaapkamer wilde binnendringen. Zij kon zijn omtrekken in de deuropening onderscheiden. Hoe zou zij het voor elkaar kunnen krijgen om hem de deur uit te gooien? Eerst schreeuwde zij tegen hem dat hij moest verdwijnen. 'Mijn buurman komt als ik ga gillen', zei ze. 'Hij zal te laat komen', antwoordde de inbreker met een dreigende stem.

Plotseling herinnerde zij zich de Aartsengel Michaël en begon zo hard zij maar kon het decree te doen 'Bescherming voor onderweg'. Terwijl haar eerdere poging om de inbreker weg te krijgen, faalde, had het decree een onmiddellijke uitwerking. De dief maakte plotseling rechtsomkeert en rende weg terwijl hij schreeuwde: 'Al goed, ik laat je met rust' en verdween door de achterdeur.

Hier is het decree dat zij gaf:

Lord Michael before!
Lord Michael behind!
Lord Michael to the right!
Lord Michael to the left!
Lord Michael above!
Lord Michael below!
Lord Michael, Lord Michael wherever I go!

I AM his love protecting here!
I AM his love protecting here!
I AM his love protecting here!

Heer Michael voor!
Heer Michael achter!
Heer Michael rechts!
Heer Michael links!
Heer Michael boven!
Heer Michael beneden!
Heer Michael, Heer Michael waarheen ik ook ga!

IK BEN zijn Liefde die hier beschermt!
IK BEN zijn Liefde die hier beschermt!
IK BEN zijn Liefde die hier beschermt!

Meer

© Copyright © 2017 Summit Publications, Inc. Alle rechten voorbehouden.
The Summit Lighthouse en Leringen van de Opgevaren Meesters zijn merknamen geregistreerd bij het U.S. Patent and Trademark Office en in andere landen. Alle rechten tot het gebruik ervan zijn voorbehouden.