Summit University

Summit University: (SU). Een moderne mysterieschool, waar wetenschap en religie elkaar ontmoeten. Het leerplan doelt op de wetenschap van religie en het ware spirituele fundament van alle wetenschap. Om studenten te helpen de mysteries van eenduidig, holistisch begrip te doordringen, is persoonlijk transformationeel leren de standaard in het cursuswerk. Niet alleen verdiepen de studenten zich in een verscheidenheid van onderwerpen op het gebied van religie, spiritualiteit, cultuur en wetenschap, maar krijgen ook ruim de gelegenheid voor experimenteel werk door introspectieve en interactieve oefeningen, meditaties en gebedswerk.

SU is opgericht in 1971 als een hogeschool van religie, cultuur en wetenschap, door Mark L. Prophet en Elizabeth Clare Prophet. Het is de educatieve tak van The Summit Lighthouse.

Wat Summit University uniek maakt, is het voortdurende sponsorschap door de Opgevaren Meesters, die deze school maken tot een levende, ademende mysterieschool waar elke ervaring een deel wordt van een pad van spiritueel leren en groeien. Voor hen die het lagere zelf willen overstijgen, zich stevig verbinden met hun hogere zelf, en leren hoe het beste van zichzelf aan de wereld te geven, is de ongeëvenaarde spirituele leeromgeving van SU de plaats om te zijn.

Summit University biedt een online school en een verscheidenheid aan spirituele retraites en seminars op haar campus in Corwin Springs, Montana, en op verschillende locaties over de hele wereld.

(Zie www.summituniversity.org)

Pin It on Pinterest

X
X