Robotschepsels

Robotschepsels(Engels: ‘robot creations’). De gevallen engelen hebben een ras geschapen van robotschepsels. Dit scheppingsverhaal staat beschreven in Genesis 2: “Toen vormde de HEERE God de mens uit het stof van de aardbodem en blies de levensadem in zijn neusgaten.” De gevallenen hebben dit bewerkstelligd in een laboratoriumopstelling, door het combineren van de genen van Homo erectus met die van de Nephilim.

De gevallenen kunnen hun kunstmatige schepping niet begiftigen met een ziel. Door de productie te mechaniseren met biologische technieken, ontstaat een massaproductie van een mechanisatiemens. De mechanisatiemens is een robot, een computer, ofwel een politiek dier, maar niet een kind van God, niet het nageslacht van de Allerhoogste – laat staan een zoon van God. In het scheppingsverhaal van de zonen en dochters van God in Genesis 1, staat geschreven “En God schiep de mens naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem.” Zie ook Gevallenen.

(Genesis 1:27; Genesis 2:7. Zie Mark L. Prophet, The Soulles One, Cloning a Counterfeit Creation. Mark L. Prophet en Elizabeth Clare Prophet, The Path of Christ or Antichrist uit de Climb the Highest Mountainreeks, p. 157-160. Elizabeth Clare Prophet, ‘Life Begets Liefde Album 1 – The Dilemma of Life on Earth;, MP3 CD M10012.)

Pin It on Pinterest

X
X