Oordeel

OordeelGods oordeel. Het laatste oordeel. Wie ook de daders van het kwaad zijn, (en dat hoeven wij niet te weten) wanneer de tijd komt voor hun oordeel, zullen heerscharen van de Heer de kern van absoluut kwaad in hen binden en inactief maken, en alles wat daarmee in verbinding staat. Dit is het ware en rechtschapen oordeel dat het Werkelijke van het onwerkelijke scheidt, waarmee de deur wordt geopend tot de verlossing van miljoenen onderdrukte mensen wereldwijd, en het redden van de wereld van de ultieme wraak van de valse goden; planetaire Holocaust.

God heeft zijn zonen en dochters heerschappij over de aarde gegeven. Daarom is het aan ons om het kwaad te trotseren wanneer we het zien. Zwijgen is toestemmen. Wanneer we zwijgen over de toestand in de wereld, zeggen we eigenlijk ‘ik stem ermee in’. Maar wanneer wij als zonen en dochters van God deze condities uitdagen door het vuur van Christus in ons hart, en dat oordeel aanroepen door de autoriteit van Jezus Christus, die één is met onze Heilige Christus-Zelf, zal de Heer de engelenscharen sturen om het werk van het oordeel uit te voeren. Het is de rechtschapenheid van het hart, niet een vorm van zelfrechtvaardiging, die de wereld zal verlossen.

Jezus gaf ons een dynamische decree om te gebruiken om het oordeel aan te roepen voor de gevallen engelen, die vijandschap hebben gezworen tegen de kinderen van God: The Judgment Call, “They Shall Not Pass!”.

Het oordeel van God is een oordeel van liefde. Het is niet het menselijk oordeel, waar wij er goed aan doen om ons hier ver van af te houden. Hier past de vermaning ‘Oordeel niet, opdat gij niet geoordeeld wordt.”

(Matteüs 7:1. Zie Elizabeth Clare Prophet, Fallen Angels and the Origins of EvilJezus Christ, “They Shall Not Pass’, Pearls of Wisdom, vol. 21 nrs. 32, 33.)

Pin It on Pinterest

X
X