Lichaamloze

Lichaamloze(Engels: ‘discarnate’) Lichaamloze entiteit. Een wezen zonder lichaam dat niet naar God is opgevaren; daarom is hij niet karmavrij, noch is hij vrij van het wiel van wedergeboorte. Aangezien zo’n ziel niet door het ritueel van de hemelvaart is gegaan, en volledig één geworden is met God, is hij onderhevig aan fouten net als iedereen in incarnatie. Hij bezit nog steeds elementen van het menselijk ego, evenals elementen van negativiteit, en hij kan deze bedoeld of onbedoeld overdragen.

Er zijn verschillende typen lichaamloze entiteiten waaronder: Boosheidentiteiten, chemische entiteiten (inclusief fluoride- en suikerentiteiten) doods- en zelfmoordentiteiten, drugs- en tabaksentiteiten, roddelentiteiten, angstentiteiten, alcoholentiteiten, veroordelingentiteiten, lust-voor-geld- en gokentiteiten, sentimentaliteit- en huilentiteiten, seks- en zelfbevredigingentiteiten. Ze kunnen enkelvoudige- of massa -entiteiten zijn.

Lichaamloze entiteiten kunnen vriendelijk zijn, maar ze zijn niet alwetend. Ze kunnen de waarheid vertellen maar ze kunnen bevooroordeeld zijn, trots en egocentrisch. Ze staan erom bekend dat ze mensen gebruiken om hun doelen te bereiken en dat ze het licht van de mens stelen.

Lichaamloze entiteiten verteren belangrijke zielsenergieën waarbij ze de channelaar evenals de aanwezigen uitputten van de spirituele essentie die nodig is om werkelijke vooruitgang op het pad te maken. Sommige bekende channelaars geven toe dat ze uitgeput zijn na hun channeling sessies en velen rapporteren een gevoel van uitputting na het deelnemen aan een ‘seance’.

‘In tegenstelling’, zegt Elizabeth Clare Prophet: “Is de energie die vrijkomt door Godvrije opgevaren wezens die spreken vanaf het hoogste octaaf van licht, één met de universele geest, geweldig.” Het is vreugdevol. Het laadt en herlaadt het lichaam, ziel en geest van iedereen in de bijeenkomst. Het zuivert de chakra’s en brengt de ziel dichterbij haar eigen innerlijke Godrealiteit.

Pin It on Pinterest

X
X