Boeddha

Boeddha: (Sanskriet: Boedh ‘ontwaken, weten, waarnemen’.) Boeddha betekent ‘de verlichte’. Het geeft een ambt aan in de spirituele hiërarchie der werelden dat wordt verworven door bepaalde inwijdingen van het heilig vuur te behalen inclusief die van de zeven stralen van de Heilige Geest en van de vijf geheime stralen, het oprijzen van de Vrouwelijk Straal (heilig vuur van de Kundalini) en het “meesterschap over de zeven in de zeven vermenigvuldigd door de macht van de tien.”

(Zie Kuthumi en Djwal Kul, “The Seven in the Seven en the Test of the Ten”, The Human Auraboek 2, hfst10. Studie van de menselijke aura en Voortgezette studie van de menselijke aura.)

In de jaren 1960 boden negen onopgevaren levensstromen die de inwijdingen van de Boeddha hadden gehaald, vrijwillig aan om te incarneren om de evoluties van de aarde bij te staan gedurende hun moeilijke en gevaarlijke overgang naar het tijdperk van Aquarius. Hun werelddienst zal worden herkend wanneer zij de leeftijd van het christelijke en boeddhistische voorbeeld hebben bereikt, leeftijd drieëndertig tot zesendertig. Op 1 januari 1983, kondigde Gautama Boeddha aan dat negen Boeddha’s die negenhonderd jaar in Nirvana zijn geweest, in een straal van licht neerdaalden, om de harten van negen individuen op deze planeet binnen te gaan, met hun Elektronische Aanwezigheid, in het krachtveld van duizenden toegewijde harten. Gautama gaf ook een dispensatie vrij, dat elk gebed, mantra, en chant van volgelingen van Christus en Boeddha vanaf die tijd zou worden vermenigvuldigd door de kracht van het hart van Gautama en de negen Boeddha’s.

Pin It on Pinterest

X
X