februari, 2018

zon11feb14:00zon16:00Activiteit geslotenAanbevolenLezing: Chelaschap14:00 - 16:00 Camelot Amersfoort, Snelliuspad 23A

El Morya

Uitnodiging

Verzoek is gesloten.

Kan helaas niet komenWijzig mijn uitnodiging

Lees verder

Details van de activiteit

Graag nodigen wij jullie uit voor de Lezing over Chelaschap op zondag 11 februari 2018 van 14.00 uur tot 16.00 uur in het focus in Amersfoort.

Het boek Chelaship van Patrice Kaufman sluit heel mooi aan op de Summit University die we in mei 2017 hebben gevolgd, maar is ook heel leerzaam als je de Summit University niet hebt bijgewoond.

Het gaat dieper in op wat we moeten doen om een Chela met een hoofdletter C te kunnen worden. Patrice Kaufman geeft een duidelijke en heldere kijk hierop, en vervolgens beschrijft ze stap voor stap hoe we dit doel kunnen bereiken, aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven en fragmenten uit dictaties van de meesters. Dit boek spoort ons echt aan om het pad van Chela met een hoofdletter C vastberaden en met kracht te volgen. Het laat zien dat we waardige Chela’s kunnen worden, als we onze schouders eronder zetten.
Jezus vertelde ons: “Waar u uw aandacht op richt: datgene wat het belangrijkste in uw leven is, dat zult u bereiken. En degenen onder u die met alle macht hun doel willen bereiken, zowel op het spirituele pad als in de wereld, weten heel goed dat dit waar is. Waar u uw zinnen op zet, zult u worden, zult u realiseren, zult u krijgen.”
Het doel van deze lezing is om meer inzicht te krijgen in hoe we een Chela met een hoofdletter C kunnen worden, en is bedoeld als aanmoediging ook daadwerkelijk hiernaar te streven. Inmiddels is het boek vertaald, en kan het als brochure (alleen voor communityleden) worden aangeschaft voor 12 euro na de lezing.
Meer informatie en opgeven via E-mail: slh@hetnet.nl Er wordt na de lezing een vrijwillige bijdrage gevraagd. Opgeven via deze agenda.

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:00

Locatie

Camelot Amersfoort

Snelliuspad 23A

Pin It on Pinterest

X
X