november, 2018

zon18nov14:0016:00Activiteit voorbijAanbevolenLezing: Paul de Venetiaan, van Renaissanceschilder tot Opgevaren Meesterje goddelijke helpers14:00 - 16:00

Paul the Venetian

Lees meer

Details

Paul de Venetiaan, Heer van de derde straal van goddelijke liefde en Hiërarch van het etherische retraiteverblijf ‘Château de Liberté,’ (Kasteel van de Vrijheid) dat zich bevindt op het etherische niveau boven de rivier de Rhône in Zuid-Frankrijk.

De Opgevaren Meester Paul de Venetiaan is een grote leraar van het pad der liefde. Hij is toegewijd aan schoonheid, de vervolmaking van de ziel door compassie, geduld, begrip, zelfdiscipline, en de ontwikkeling van de intuïtieve en creatieve vermogens van het hart door de alchemie van zelfopoffering, onzelfzuchtigheid en overgave. Hij is de Inwijder van het hartchakra, en hij traint ons in de gave van het onderscheiden van geesten – het onderscheiden van goed en slecht, licht en schaduw, en de delicate nuances van al onze creaties van schoonheid.

Tijdens de lezing beluisteren we een dictatie (in het Engels) van Paul de Venetiaan, zodat we in ons hart een diepgaand contact  kunnen aangaan met deze Opgevaren Meester.

Opgeven via deze site of stuur een mail naar slh@hetnet.nl

Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:00

Locatie

The Summit Lighthouse Holland

Snelliuspad 23A, Amersfoort

Geef u hier op

Opgeven niet meer mogelijk

Kan helaas niet komenWijzig mijn deelname formulier

Pin It on Pinterest

X
X