Treed binnen in de wereld van Kuan Yin, met Kuan Yin’s Crystal Rosary

Kuan Yin’s Kristallen Rozenkrans bestaat uit liederen, decrees, en mantra’s naar Kuan Yin. De taal is Engels en Chinees. Met het uitgereikte boekje is de Rozenkrans eenvoudig te volgen. Het keelchakra speelt een belangrijke rol in de Leringen van de Opgevaren Meesters, en wordt gebruikt om je wereld te (her)scheppen volgens Gods wil.

De Kristallen Rozenkrans is zeer weldadig voor je hartchakra, en voor het transmuteren van negatieve zaken in je eigen leven en in de wereld met de violette vlam.

Het geven van deze Rozenkrans stelt geliefde Kuan Yin in staat om wonderen te verrichten in je leven en in het leven van ieder voor wie je bidt. Je mag een brief schrijven aan Kuan Yin waarin je haar van alles vraagt voor jezelf, je geliefden en de wereld. De brief wordt niet gelezen, maar na afloop verbrand en naar Kuan Yin gezonden.

Je kunt Kuan Yin vragen je naar haar etherische retraiteverblijf ‘De Genadetempel’ in Peking (Beijing), China, te brengen. Roep haar aan om haar barmhartig hart over het jouwe te plaatsen.

Interesse kijk in de agenda.

 

Pin It on Pinterest

X
X